Licitații Constanța Nuclearelectrica SA, peste 1,25 de milioane de euro pentru noul sistem de detecție a incendiului la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

  • Este vorba despre „lucrări de retehnologizare a instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu din NSP (Nuclear Side of Plant) – Unitatea 1, denumite în continuare «Detecție incendiu în NSP-U1», incluzând proiectare, asigurare echipamente și executie lucrări“.
  • Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iulie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Societatea Națională Nuclearelectrica SA investește peste 1,25 de milioane de euro pentru retehnologizarea instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu la CNE Cernavodă, fiind vizată Unitatea 1.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.
 
Valoarea totală estimată a contractului este de 6.228.607 lei fără TVA, adică peste 1,25 de milioane de euro la cursul actual.
 
În descrierea succintă a contractului se arată că este vorba despre „lucrări de retehnologizare a instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu din NSP (Nuclear Side of Plant) – Unitatea 1, denumite în continuare «Detecție incendiu în NSP-U1», incluzând proiectare, asigurare echipamente și executie lucrări“.
 
Potrivit datelor oficiale, „achiziţia are ca obiect următoarele activități principale aflate în responsabilitatea Executantului: a) prestarea serviciilor de proiectare, inginerie si management de proiect; b) procurarea și asigurarea echipamentelor, materialelor și a altor servicii necesare pentru finalizarea obiectivului Detecție incendiu în NSP-U1; c) dezafectarea sistemului vechi; d) execuția lucrărilor de constructii - montaj a sistemului nou; e) pregătirea personalului CNE Cernavodă în ceea ce privește exploatarea, întretinerea si repararea obiectivului de investitii; f) testarea si transferul la exploatare; g) eliminarea deficiențelor apărute în perioada de garanție“.
 
Atribuirea se va face prin procedura simplificată, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iulie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până pe 11 noiembrie 2023.
 
Potrivit datelor oficiale, persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
1.   Cosmin Ghita – Director General;

2.   Laura Constantin – Director General Adjunct Servicii Corporative;
3.   Nicușor Marian Șerban – Director General Adjunct Operațiuni la data aprobării Referatului de necesitate a achiziției;
4.   Alexandru Florin Vișan - Director General Adjunct Operațiuni la data prezentei fișe de date;

5.   Dan Niculaie-Faranga – Director Financiar;
6.   Anca Beis – Viza CFPP;
7.   Cătălina-Tania Marunea – Șef Serviciu Contabilitate - Viza CFPP;
8.   Gabriela Cătălina Toma – Înlocuitor principal DF - Viza CFPP;
9.   George-Codruț Tudor – Director Directia Juridica;
10.   Cristina Bacaintan – Sef Serviciu Suport Juridic Achiziții Sectoriale;
11.   Răzvan-Dumitru Sandu – Director Directia Procurare;
12.   Stella Ciulcov – Sef Departament Achizitii;
13.   Anda Roxana Pistol – Economist specialist Serviciul Achizitii;
14.   Valentin Ovidiu Nae – Director CNE Cernavoda;
15.   Dumitru Benchea - Director Directia Tehnica CNE Cernavoda;
16.   Cristian Constantinescu - Inginer operare CNE sp. - Serviciul Sisteme Digitale de Proces si Instrumentatie Speciala - CNE Cernavoda;
17.   Viorel Pascu - fost angajat al CNE Cernavoda, semnatar al Caietului de sarcini;
18.   Andrei Cristian Cotoban – Inginer operare CNE principal - Departamentul Instalatie Detritiere - CNE Cernavodă;
19.   Constantin Dragulescu – Șef Serviciu Sisteme Digitale de Proces si Instrumentatie Speciala - CNE Cernavodă;
20.   Mircea Barbu - Șef Serviciu Proiectare Electrica si Automatizări - CNE Cernavodă;
21.   Mihnea Mircea Mintoiu – Șef Serviciu Coordonare Program de Investiții CNE Cernavodă;
22.   Alin Cristian Mihalca – Dispecer coordonator - Suport Exploatare U1/U2 - CNE Cervavodă;
23.   Irina Florența Marin - Șef Departament Dezvoltare și Monitorizare Sisteme de Management - CNE Cernavodă;
24.   George Crăciun - Inginer Șef Proiectare și Suport Tehnic - CNE Cernavodă;
25.   Aida Andra Pop – Inginer Șef  Dezvoltare-Investiții - CNE Cernavodă.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Nuclearelectrica Serv SRL a atribuit firmei Hunnebeck România SRL un contract de peste 600.000 de lei (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție! Acesta este un exercițiu! Exercițiu de simulare a unui accident sever la Centrala Nuclearoelectrica Cernavodă. Iată în ce perioadă

30 Sep 2023 490

Licitații Constanța Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără echipamente de protecție respiratorie de peste 3,29 de milioane de euro (DOCUMENT)

24 Sep 2023 565

Nuclearelectrica salută anunțul făcut de Jonathan Wilkinson, Ministrul Energiei și Resurselor Naturale din Canada, de a sprijini cu 3 miliarde de dolari canadieni dezvoltarea proiectului Unităților 3 și 4 de la CNE Cernavodă

20 Sep 2023 603

Nuclearelectrica anunță că a semnat o Scrisoare de Intenție cu Fondul de Investiții Inițiativa celor Trei Mări

07 Sep 2023 449

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL investește până la 5 milioane de euro în produse de curățenie. „Aceste activități influențează activitatea curentă a CNE Cernavodă“ (DOCUMENT)

01 Sep 2023 814

Licitații Constanța Nuclearelectrica SA, 600.000 de euro pentru serviciile de urmărire a Clădirii Reactorului și a construcțiilor cu specific nuclear de la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

28 Aug 2023 514

Licitații Constanța Societatea Națională Nuclearelectrica SA contractează lucrări de etanșare pentru Sala Mașinii la Unitatea 1 și Unitatea 2 (DOCUMENT)

25 Aug 2023 762

Licitații Constanța Societatea Națională Nuclearelectrica SA instalează un subsistem cu detector de radiații la Unitatea 2 Cernavodă. Contract estimat la 770.000 de euro (DOCUMENT)

25 Aug 2023 526

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL cumpără autoutilitare de transport de aproape 200.000 de euro (DOCUMENT)

15 Aug 2023 758

Județul Constanța Unitatea 1 a CNE Cernavodă, deconectată de la Sistemul Energetic Național

09 Aug 2023 684

Firme Constanța Administratori provizorii în firma din Cernavodă, Nuclearelectrica Serv SRL

24 Jul 2023 742

Nuclearelectrica și Korea Hydro & Nuclear Power semnează un Memorandum de Înțelegere pentru cooperare în domeniul combustibilului nuclear

28 Jun 2023 691

Contract între Nuclearelectrica și o firmă din Coreea pentru finalizarea primei instalații de detritiere (CTRF) din Europa, la CNE Cernavodă

27 Jun 2023 840

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL achiziționează electrostivuitor și autoutilitare de transport marfă (DOCUMENTE)

17 Jun 2023 861

Memorandum de Înțelegere pentru a colabora în implementarea centralelor electrice NuScale VOYGR

13 Jun 2023 803