Licitații Constanța Translima SRL și Eurosting AAW Industry SRL furnizează produse pentru Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

  • Translima SRL din Buzău și Eurosting AAW Industry SRL din Buzău vor furniza produse pentru Protecția Copilului Constanța, pentru dotarea a două căsuțe de tip familial din Murfatlar, strada Ion Creangă și a unui centru de zi din Constanța, pe strada Pandurului nr. 120.
  • Achiziția se face în cadrul Proiectului „Închiderea Centrului de Plasament Delfinul“, finanțat din fonduri europene.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Translima SRL din Buzău și Eurosting AAW Industry SRL din Buzău vor furniza produse pentru Protecția Copilului Constanța, pentru dotarea a două căsuțe de tip familial și a unui centru de zi.
 
Achiziția se face în cadrul Proiectului „Închiderea Centrului de Plasament Delfinul“, finanțat din fonduri europene.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, contractul fiind împărțit în mai multe loturi.
 
Titlul achiziției este „Contract furnizare produse în vederea dotării a două căsuțe de tip familial și a unui centru de zi în cadrul Proiectului «Închiderea Centrului de Plasament Delfinul» - COD SMIS 119917“.
 
În descrierea contractului se arată că „obiectul achiziției îl constituie furnizarea, montarea și punerea în funcțiune de aparatură tehnologică-electrocasnică, echipamente de birotică, produse de mobilier, echipamente PSI, etc.  aferente proiectului «Închiderea centrului de plasament Delfinul» în vederea dotării a 2 (două) căsuțe de tip familial (CTF-uri ) de la Murfatlar, str. Ion Creangă nr. 27 și respectiv pentru Centrul de Zi din Constanța, str. Pandurului nr. 120, județul Constanța conform loturilor și anexelor la caietul de sarcini“.
 
Autoritatea contractantă a precizat că „prin serviciile oferite de cele 2 Case de tip familial dorim să creăm un mediu propice de îngrijire și asistență, un mediu cât mai apropiat de cel de tip familial care în funcție de nevoile fiecăruia, să le permită să dobândească un nivel corespunzător de independență pentru o integrare familială, școlară, socială și profesională adecvată“.
 
Se arată în datele oficiale că „Centrul de Plasament «Delfinul» este un centru rezidențial care are ca beneficiari copii cu vârste între 2-18 ani. Serviciile oferite de acest centru sunt: găzduire, îngrijire și educare într-un cadru de viață cât mai asemănător celui din familie, supraveghere medicală generală, informare, instruire și dezvoltarea opiniei personale, dezvoltarea unor abilități de autonomie personală, autogospodărire, dobândirea unor abilități practice de rezolvare a mai multor probleme personale“.
 
„Prin serviciile oferite în Centrul de zi vom contribui la reducerea în general al numărului de copii care intră în sistemul rezidențial de protecție și în special al copiilor instituționalizați din considerente economice ale familiei; la menținerea unui număr mai mare de tineri în comunitatea de unde provin și întinerirea forței de muncă; la menținerea unei legături permanente și active cu familia naturală; la dezvoltarea spiritului de solidaritate socială; prin implicarea comunității prin asistarea membrilor ei aflați în situații de risc“, au mai precizat reprezentanții DGASPC Constanța.

 
În cadrul procedurii, au fost anulate loturile pentru echipamente de birotică / IT, dotări spații de recreere, diverse produse, echipamente medicale, atât pentru centrul de zi, cât și pentru căsuțele de tip familial.
 

Translima SRL și-a adjudecat Lotul 1 pentru aparatură electrocasnică la căsuțele de tip familial (valoare totală 69.916 lei fără TVA) și Lotul 7 pentru aparatură electrocasnică la centrul de zi (valoare totală 14.800 de lei fără TVA).
 
Eurosting AAW Industry SRL și-a adjudecat Lotul 3 privind echipamente de prevenire și stingere a incendiilor la căsuțele de tip familial (valoare totală 5.651,2 lei fără TVA) și Lotul 9 privind echipamente de prevenire și stingere a incendiilor la centrul de zi (valoare totală 3.241,24 de lei fără TVA).
 
Despre Translima SRL
 
La finele lunii decembrie 2022, Translima SRL a mai semnat cu Protecția Copilului Constanța un contract vizând furnizarea de echipamente electrocasnice.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 august 2023, compania Translima SRL a fost înființată în 2006 și este din Galați, având sediul pe strada Frunzei nr. 5 și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Asociat unic și administrator este Mariana Stan.
 
În 2022, Translima SRL a declarat un angajat, profit peste 95.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 1,54 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Translima SRL a încheiat contracte de achiziții publice, în valoare totală de 5.530.755,28 de lei.
 
Cel mai important partener public al firmei este Cantina de Ajutor Social Galați.
 
Despre Eurosting AAW Industry SRL
 
La finele lunii mai 2023, Eurosting AAW Industry SRL a semnat cu Protecția Copilului Constanța contractul pentru dotarea a patru locuințe protejate din Chirnogeni.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 august 2023, societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în Buzău, pe strada Frasinet, obiectul de activitate fiind reprezentat de alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.
 
Asociat unic și administrator al societății este Florin Rusu, al cărui nume se leagă și de Class Business & Leisure Center SRL și Est Premium Expert SRL, ambele din Buzău.
 
Potrivit termene.ro, în 2022,  Eurosting AAW Industry SRL a declarat în 2022 40 de angajați, profit peste 8,91 de milioane de lei și cifra de afaceri a fost peste 50,94 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Eurosting AAW Industry SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.495.810,94 de lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Administrația Domeniului Public, Administrația Domeniului Public Sector 2, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
DGASPC și Romflex Sistem SRL din București au încheiat un contract de peste 27.000 de euro (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

06 Feb 2024 921

Unitatea Militară 02154 Constanța cumpără de la trei firme piese de mobilier și electrocasnice (DOCUMENT)

24 Oct 2023 901

DGASPC Constanța achiziționează echipamente profesionale pentru bucătărie și aparatură electrocasnică (DOCUMENTE)

30 Dec 2022 1519

Academia Navală, contracte de circa 100.000 de euro. Cumpără televizoare de la eMag și software de la firma care a livrat și pentru Direcția Generală de Protecție Internă și Camera Deputaților

10 Aug 2022 1720

DGASPC Constanța a semnat un nou contract cu firma Translima SRL (DOCUMENT)

20 May 2022 3001

Protecţia Copilului Constanţa cumpără dotări pentru locuinţele protejate din Nicolae Bălcescu. Cine şi-a adjudecat contractele (DOCUMENT)

28 Jan 2022 2854