Licitații Tulcea Masă caldă oferită la Școala „Panait Cerna“ din Cerna. Cui aparțin serviciile de catering (DOCUMENT)

  • Valoarea contractului 1292 / 20 martie 2024 este de 533.000 lei.


Primăria comunei Cerna, din județul Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de catering în vederea acordării unui suport alimentar tip masă caldă pentru elevii și preșcolarii din cadrul Școlii Gimnaziale Panait Cerna, Cerna“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea contractului 1292 / 20 martie 2024 este de 533.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Gloria Mar Gastro SRL.  
  
 

Despre Gloria Mar Gastro SRL  


Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 29 martie 2024, firma Gloria Mar Gastro SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este în municipiul Tulcea, iar obiectul principal de activitate este „Fabricarea de mâncăruri preparate“.

Asociat unic în Gloria Mar Gastro SRL este Niculai Mihai, calitatea de administrator fiind deținută de Alina Țuidea. 

În 2022, Gloria Mar Gastro SRL a avut o cifră de afaceri de 5.571.891 lei, un profit de 137.921 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 23.

Platforma termene.ro informează că Gloria Mar Gastro SRL are 7 contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 28 martie 2024).
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Se construiește un centru social în comuna tulceană Cerna. Cine se ocupă de lucrări (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şcoala Gimnazială „Panait Cerna”, județul Tulcea angajează secretar

13 Feb 2022 2009