Limanu Verde Servicii de Curățenie a cumpărat o remorcă pentru păstrarea curățeniei în localitatea din sudul Constanței (document)

  • Limanu Verde Servicii de Curățenie SRL a cumpărat o remorcă de la o firmă din Otopeni
  • Valoarea contractului este de peste 450.000 de lei
Limanu Verde Servicii de Curățenie SRL a atribuit un contract, în urma unei achiziții publice pentru achiziția unei remorci și accesorii.
Atribuirea a avut loc la data de 4 mai 2020, iar rezultatul a fost publicat pe 13 mai 2020. Contractul vizează furnizarea unui tractor cu remorci și accesorii pentru operatorul de servicii de utilități publice, organizat ca persoana juridică, înregistrată în România, care asigură nemijlocit furnizarea/prestarea, în condițiile reglementărilor în vigoare, a serviciilor de utilități publice în comuna Limanu.
Operațiuni/lucrări la care va fi utilizat tractorul cu remorci și accesorii:
  • Transportul gunoiului rezultat în urma realizării lucrărilor de curățenie;
  • Curățare prin tocare vegetație, tufișuri, arbuști;
  • Împrăștiere material antiderapant în caz de polei;
  • Transport materiale pentru întreținerea drumurilor;
  • Transport materiale diverse: pământ, nisip, etc.;
  • Transport zăpadă;
  • Întreținere drumuri în afara sezonului de iarnă;
  • Alte operațiuni de salubrizare și întreținere a domeniului public.
Valoarea finală a achiziției este de 461.892 lei, iar firma câștigătoare este NHR Agropartners SRL.
 

Despre NHR Agropartners S.R.L.

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea înființată în anul 2008 are sediul social în localitatea Otopeni, raş Otopeni. Are un capital social subscris de 12162140.14 lei, integral vărsat. Acționari persoane juridice în cadrul firmei sunt VA Intertrading Aktiengesellschaft, în calitate de asociat și Andreas Scheuringer în calitate de asociat persoana fizică. Domeniul de activitate principal al firmei este comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor.

Pe anul fiscal 2017, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 74721856 lei , un profit de 1967474 lei, și un număr mediu de 213 salariați.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțurile de atribuire a contractului.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.