Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Localitatea constănţeană Corbu va avea un after school nou. Ce investiţie s-a făcut (document)

Primăria comunei Corbu a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de servicii de proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul „Înfiinţare after school în comuna Corbu, judeţul Constanţa”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 17 septembrie 2019. Contractul presupune prestarea unor servicii de proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul „Înfiinţare after school în comuna Corbu, judeţul Constanţa”, după cum urmează:
 
Etapa I - Elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului „Înfiinţare after school în comuna Corbu, judeţul Constanţa”, în conformitate cu legislaţia, reglementările tehnice, regulamentele, procedurile, specificaţiile tehnice, normativele, instrucţiunile tehnice, ghidurile şi metodologiile în vigoare la momentul prestării acestor servicii, aplicabile în cazul prezentei investiţii, după cum urmează:
 
a) Documentaţia tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (D.T.A.C.),
b) Documentaţia tehnică pentru autorizarea executării organizării lucrărilor (D.T.O.E.),
c) documentaţii necesare în vederea obţinerii acordurilor şi avizelor din partea:
• furnizorilor/administratorilor de utilităţi urbane
• autorităţilor centrale ori ale serviciilor deconcentrate ale acestora, după caz, potrivit cerinţelor stabilite şi înscrise în certificatul de urbanism, inclusiv depunerea şi susţinerea acestor documentaţii în faţa instituţiilor emitente în vederea obţinerii acordurilor şi avizelor (în calitate de împuternicit al achizitorului, în conformitate cu dispoziţiile art. 25 alineat (1) din Ordinul MDRL nr. 839 din 12 octombrie 2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii)
d) documentaţie necesară în vederea obţinerii punctului de vedere al autorităţii competente pentru protecţia mediului – pentru investiţiile care nu se supun procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului/ documentaţie necesare pentru obţinerea actul administrativ al autorităţii competente pentru protecţia mediului – pentru investiţiile care se supun procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului;
e) proiect tehnic de executie (P.T.), inclusiv detalii de execuţie (D.E.),
f) alte documentaţii prevăzute de legislaţia în vigoare (legislaţie aplicabilă în cazul tipului de investiţie în care se încadrează şi obiectivul de faţă), a căror elaborare este prevăzută în sarcina proiectanţilor (menţionăm, cu titlu de exemplu, obligaţia proiectantului de a
întocmi documentaţia prevăzută de Legea nr. 307 din 12 iulie 2006 privind apărarea împotriva incendiilor).
 

Etapa a II-a - Acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului. Valoarea finală a contractului este de 59.000 de lei, iar firma care şi-a adjudecat contractul este Nide Com Serv SRL. Înfiinţată în anul 1992, firma are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj.
 
Capitalul social subscris, de 759.200 de lei, integral vărsat, este compus din 7.592 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei.

Firma este controlată de Carmina Demetriad şi Nicuşor Laurenţiu Demetriad, fiecare cu 50% din capitalul social. Nicuşor-Laurenţiu Demetriad este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
În 2018, Nide Com Serv SRL, din judeţul Dolj, a semnat un contract şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru „Servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect «Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare» - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea direcţiei“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Visel Iusein, primarul ales al comunei Dobromir, declarație de avere

24 Oct 2020 1700

Mariana Gâju, primarul ales al comunei Cumpăna, declarație de avere

23 Oct 2020 1950

Consiliul local Murfatlar, validat de instanță. Ce nume a fost invalidat de Judecătoria Constanța

22 Oct 2020 730

Consilierii locali din Limanu, județul Constanța, au fost validați de instanță

22 Oct 2020 977

O firmă din București va asfalta străzile din Castelu, județul Constanța

21 Oct 2020 2153

Metfor Travel a obținut Certificatul de Urbanism pentru Vila Știrbey din Mamaia

19 Oct 2020 1069

Carmeco SA a primit un document important de la municipilitate, pentru ansamblul imobiliar de pe șoseaua Mangaliei

19 Oct 2020 1845

Stely Metal SRL ridică un bloc pe strada Recoltei din Constanţa

16 Oct 2020 725

Bloc de 15 etaje, în Constanța. Municipalitatea a emis autorizația de construire

16 Oct 2020 1752

Gheorghe Manta, primarul ales al comunei Chirnogeni, declarație de avere

16 Oct 2020 1346

Kaufland România a obținut Autorizația de Construcție pentru un nou magazin din Constanța

14 Oct 2020 1609

Biserica „Sfânta Parascheva” din Cumpăna își prăznuiește hramul

13 Oct 2020 1074

Bloc de 8 etaje, lângă Hotel Scandinavia din Mamaia. Cine este investitorul

08 Oct 2020 1301

Primavera East Holding modifică blocul de opt etaje de pe șoseaua Mangaliei din Constanța

08 Oct 2020 1805

George Scupra, primarul ales al orașului Ovidiu, declarație de avere

07 Oct 2020 2746