Locuințe sociale noi pentru locuitorii din Mangalia. Cine va executa lucrările (document)

  • Firma Cucor SRL, care a mai câștigat și în trecut licitații la Primăria Mangalia, va construi locuințe sociale în municipiu
  • Valoarea proiectului este de aproximativ 4,3 milioane de lei
  • Locuințele sociale vor avea un regim de înălțime de P+2E
 
Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția serviciilor de proiectare, execuție și asistență tehnică pentru proiectul „Locuințe sociale M.I. Dobrogeanu, municipiul Mangalia”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 21 iulie 2021, rezultatul final al licitației fiind publicat pe 6 august 2021, conform licitatiapublica.ro.
 
La nivelul UAT Mangalia există un număr de 535 solicitari pentru locuințe sociale. Spațiul urban vizat de proiect reprezintă la ora actuală o zona puternic afectata de marginalizare și excluziune socială. Concentrarea spațială a persoanelor asistate social, mare parte din acestea de etnie romă, a dat naștere unui areal urban extrem de vulnerabil. Sărăcia, lipsa educației și pregătirii profesionale, insuficientă spațiului locativ, natalitatea sporită și densitatea mare, problemele de sănătate, degradarea fizică a spațiilor publice, lipsa spațiilor de recreere și a spațiilor de joacă pentru copii, mizeria, infracționalitatea mare sunt numai câteva dintre realitățile traiului în acest cartier. Proiectul se adresează persoanelor expuse riscului de sărăcie și excluziune socială, scopul fundamental fiind integrarea acestora în comunitate și, totodată, îmbunătățirea calității vieții populației municipiului Mangalia, în ansamblul ei.
 
Terenul alocat investiției este situat în intravilan, domeniu public al Municipiului Mangalia cu drept de administrare către Primăria Municiului Mangalia, în suprafață de 2895 mp, teren liber de construcții. Zona unde se va amplasa clădirea imobil de locuințe colective se va accesa din str. M.I.Dobrogeanu, nr. 63R conform extrasului de carte funciara nr. 110979. Forma rectangulară și dimensiunile interioare ale construcției au fost dictate de programul de locuințe sociale. Structura recomandată este cea pe cadre de beton armat, cu fundații adaptate terenului de fundare. Regimul de înălțime al construcției este parter + 2 etaje. Construcția este prevazută cu acoperiș terasă necirculabilă peste etajul 2.
 
Cucor SRL este firma câștigătoare a contractului care are o valoare de 4.391.600 lei.
 

Despre societatea câștigătoare



Societatea Cucor SRL a fost înfiinţată în anul 1991, societatea are sediul social în municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 550.200 de lei, integral vărsat, este compus din 55.020 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
Asociaţi societății sunt Cucoranu Mitică și Cucoranu Sorin-Marius. Administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Cucoranu Sorin-Marius.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 

În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
 

Citește și: 

Parcare nouă în municipiul Mangalia. Cine va executa lucrările (document)

Ce firmă se va ocupa de amenajarea unei parcări în municipiul Mangalia (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 151

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 776

Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL, contract cu Primăria Dobromir pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNRR (DOCUMENT)

10 Mar 2024 498

Justiție Constanța Dia Litoral SRL cheamă în judecată Primăria Mangalia. Iată ce au cerut asociații firmei!

09 Mar 2024 602

Primăria și Consiliul Local Mangalia, mesaj de 8 Martie

08 Mar 2024 342

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia

06 Mar 2024 869

Asociația Verde Urban, la judecată cu Primăria și Consiliul Local Mangalia! Ce a decis Curtea de Apel Constanța

28 Feb 2024 482

Paradis Com Tur SRL pierde procesul cu Primăria Mangalia! Decizia judecătorilor

28 Feb 2024 426

Primarul Radu Cristian spune că jumătate dintre aceștia nu au ce căuta în administrație Angajații Primăriei Mangalia nu și-au primit salariile de aproape două săptămâni

25 Feb 2024 4557

Show special de 1 martie realizat de o firmă de casă a primăriei din sudul litoralului Irina Loghin și Fuego cântă la Mangalia (DOCUMENT)

23 Feb 2024 992

S-a respins recursul. Zodiac 2000 SA, deținută de Perla Majestic SA, a chemat în instanță Primăria și Consiliul Local al Municipiului Mangalia

22 Feb 2024 646

Licitații Constanța Primăria Mangalia cheltuie aproape 1,5 milioane de lei pentru delegarea gestiunii activităților ce privesc deșeurile municipale (DOCUMENT)

03 Feb 2024 768

Licitații Constanța Primăria Mangalia pregătește un contract pentru întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor (DOCUMENT)

01 Feb 2024 806

Justiție Constanța Recurs respins în dosarul privind anularea actului administrativ. Aymar Elmaya SRL vs. primarul de la Mangalia

31 Jan 2024 528

Mohammad Murad își va anunța candidatura pentru alegerile din acest an! (VIDEO)

27 Jan 2024 4256