MApN consultă piața legat de introducerea în țară a unor produse militare. O parte din acestea vor fi livrate în Constanța

  • Se încearcă astfel stabilire unei valori estimative pentru un contract anual de „prestare servicii pentru introducerea ori scoaterea din țară din țară a produselor militare achiziționate prin acorduri guvern la guvern“.
  • Locurile desfășurării activităților (locații) și tipul de trafic, pentru echipamente majore sunt Constanța și Ramstein/Germania, iar pentru echipamente conexe și suport – Otopeni, potrivit anunțului.
  • Data limită pentru consultare este 4 decembrie 2020.
Ministerul Apărării Naționale consultă piața pentru a stabili o valoare estimativă pentru un contract anual de „prestare servicii pentru introducerea ori scoaterea din țară din țară a produselor militare achiziționate prin acorduri guvern la guvern“. O parte din aceste produse vor fi livrate în Constanța.
 
Anunțul a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, prin această consultare a pieței se încearcă „estimarea valorii unui contract anual de prestare“ a serviciilor respective. Cantitatea estimată de pachete de servicii de prestat pe parcursul anului 2021 este de 250, transmit reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.
 
„Achiziția are ca scop desemnarea unui reprezentant în relația autorității contractante, Unitatea Militară 02550 București, cu autoritatea vamală pentru a întocmi actele și a îndeplini formalitățile prevăzute în reglementările vamale pentru toate bunurile materiale achiziționate în baza Acordurilor Guvern la Guvem însoțită de lista de împachetare și documentul de expediere pentru port în port sau transpolt combinat, Declarație de conformitate și Cenificat de calitate (conformitate) și garanție, achiziționate de către Unitatea Militară 02550 București în baza contractelor de tip LOA (acorduri Guvern la Guvern), fumizor USG“, se arată în anunțul oficial.
 
Locurile desfășurării activităților (locații) și tipul de trafic, pentru echipamente majore sunt Constanța și Ramstein/Germania, iar pentru echipamente conexe și suport – Otopeni, potrivit anunțului.
 
„Data estimată pentru sosirea bunurilor va fi comunicată de autoritatea contractantă în termen de maxim 2 (două) zile de la primirea acestea de la partenerul american“.
 
Autoritatea contractantă solicită informații referitoare la prețul pachetului, prețurile unitare aferente operațiunilor vamale, pentru situația în care prețul serviciilor de achiziționat este stabilit în fucție de valoarea bunurilor tranzitate prin vamă, dar și legate de termenul maxim (exprimat în zile de la data sosirii în vamă) pentru scoaterea din vamă și predare către beneficiar a coletelor cu bunuri.
 
Fiecare operator economic va transmite răspunsurile referitoare la aspectele supuse consultării pe adresele de email: elicitatie@dpa.ro, robert.popa@dpa.ro, lucian.rosca@dpa.ro, alexandru.lucescu@dpa.ro, se mai arată în anunțul oficial.
 

Data limită pentru transmiterea propunerilor este 25 noiembrie 2020, iar data limită pentru consultare este 4 decembrie 2020.
 
În Secțiunea Document puteți vizualiza și descărca anunțul de consultare publicat de Ministerul Apărării Naționale.

 
 
 
Citește și:

Civil din Corbu, proprietar pe o parte din terenul unității militare de la Capu Midia. Ce hotărâre a luat Tribunalul Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aproape două hectare din terenul cazărmii Capu Midia au fost vândute între civili. Contractele și titlul de proprietate, anulate definitiv

19 Jan 2021 2205

Ordinul ministrului Ciucă privind rechemarea în activitate a soldaților și gradaților profesioniști

15 Jan 2021 20060

Norme privind drepturile participanților la acțiuni militare, și acordarea unor drepturi acestuia, familiei și urmașilor celui decedat

15 Jan 2021 5377

Aproape două hectare din unitatea militară de la Capu Midia – Corbu, vândute între civili. Intervenția judecătorilor

14 Jan 2021 3084

Ministrul Apărării Naționale, mesaj la împlinirea a 31 de ani de la declanșarea Revoluției Române din decembrie 1989

17 Dec 2020 569

În transparență decizională A fost publicat ordinul MApN privind normele de aplicare a Legii 168/2020. Ce înseamnă „Veteran din teatrele de operații”

15 Dec 2020 5277

Ministerul Apărării, contract de peste 790.000 de euro, pentru modernizarea navelor tip dragor maritim. Cine se ocupă de sistemul energetic al vaselor

11 Dec 2020 2405

MApN Pacienţi cu arsuri, transportaţi la spitale din Austria şi Germania cu o aeronavă C-27J Spartan

05 Dec 2020 990

Sediul MApN, luminat în portocaliu de Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei împotriva Femeilor

25 Nov 2020 619

Civil din Corbu, proprietar pe o parte din terenul unității militare de la Capu Midia. Ce hotărâre a luat Tribunalul Constanța

21 Nov 2020 992

Cum a rămas Ministerul Apărării Naționale fără 7,2 hectare de teren din unitatea militară de la Capu Midia – Corbu. Prima decizie a Judecătoriei

06 Nov 2020 3731

Şantierul Naval Mangalia, la judecată cu UM 02550 Bucureşti - Departamentul pentru Armamente

05 Nov 2020 1298

Ministerul Apărării pregătește lucrări de peste 2,5 milioane de lei pentru Cazarma 2292 Agigea

08 Oct 2020 2179

U.M. 02003 Constanța angajează economist debutant, patiser-cofetar și zidar

25 Sep 2020 1776

Ministerului Apărării Naționale Donație de echipamente medicale oferită militarilor ucraineni

25 Sep 2020 1012