Marcolini 98 SRL și Lukoil Lubricants East Europe SRL furnizează lubrifianți pentru RAJDP Constanța (document)

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit prin licitație deschisă - încheierea unui accord cadru - contractul „Furnizare lubrifianți și vaselină”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Obiectul contractului l-a constituit furnizarea de lubrifianți și vaselină necesari pentru funcționarea și efectuarea reparațiilor utilajelor și autovehiculelor din dotarea RAJDP Constanța.
 
Numele operatorilor economici cărora li s-a atribuit contractual sunt Marcolini 98 SRL și Lukoil Lubricants East Europe SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 723.138 lei fără TVA, iar oferta cea mai scăzută / cea mai ridicată a fost de 502138 / 649066lei fără TVA, cu o perioadă de contractare de 24 luni.
 
Lukoil Lubricants East Europe SRL are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi al produselor derivate. Firma a fost înfiinţată în 2012, în Bucureşti, pe strada Tipografilor numărul 11-15, cu punct de lucru în Ploiești județul Prahova, pe strada Mihai Bravu nr. 235. La finele anului 2014, a înregistrat un capital social subscris și vărsat de 6.600.250 lei, o cifră de afaceri de 324.91.080 lei, pierderi totale de 4.216.504 lei, datorii în valoare totală de 62.068.981 lei și un număr mediu de 89 salariați.
 
Marcolini 98 SRL, cu sediul social în Consatnța, pe strada Duiliu Zamfirescu numărul 66, a declarat la finalul anului 2014 un capital social subscris și vărsat de 1.000 lei, o cifră de afaceri de 2.069.753 lei, un profit de 38.909 lei, datorii în valoare totală de 1.962.801 lei și un număr mediu de 7 salariați. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.