Masstudio SRL. Pe de o parte construiește, pe de altă parte bifează contracte cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța a încheiat un nou contract de prestări servicii cu Masstudio SRL
  • Contractul vizează achiziția serviciilor de expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a clădirilor rezidenţiale din Municipiul Constanţa"
  • Valoarea contractului este de 115.000 lei fără TVA
 

Primăria Constanța a încheiat un nou contract de prestări servicii privind achiziţia serviciilor de expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a clădirilor rezidenţiale din Municipiul Constanţa," - zona Tomis III - bloc LE42, T7, L7.

Prestatorul contractului este Masstudio SRL care va încasa 115.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".

Contractul cuprinde realizarea de studiu geotehnic și expertiză tehnică.

Masstudio SRL este o societate, care a elaborate mai multe PUZ-uri și PUD-uri la nivelul municipiului Constanța.
 
Firma cu sediul social în Constanța fost înființată în anul 2017. Primul asociat unic și administrator al societății a fost Hurjui Marius-Constantin.
 
În prezent, asociați sunt Anca Patricia Stebingăr, cu 95% din cotă de participare și Radu Lorin Florea, cu 5%. Administrator este Anca Patricia Stebingăr.

În anul 2020, firma a avut un număr de 14 salariați, la o cifră de afaceri de 2.406.312 lei, un profit de 78.183 lei și datorii de 1.500.702 lei, iar in anul 2021 cifra de afaceri este de 2 211 211 ron , profit net de 166 464 ron, si un numar mediu de 14 angajati .

Despre Radu Lorin Florin

Este asociat si in firmele SC Atelier Bics SRL din Iasi ,  SC Kub Atelier SRL din Bucuresti  SC Masstudio SRL din Constanta. Toate cele trei firme au acelasi obiect de activitate, cod caen 7111, activitati de arhitectura .


SC Atelier Bics SRL, este o firma cu sediul in Iasi ,  infiintata in aprilie 2021 si are ca principal obiect Activitati de arhitectura, cod Caen 7111 , iar Radu Lorin Florea detine 50%, iar asociata Sarbu Paula are acelasi procent,  si este si administrator,  cifra de afaceri de afaceri in opt luni de functionare pe anul 2021 este de  41 861 ron si profit de 26 069 ron.

SC Kub Atelier, este infiintata tot in anul 2021, dar in luna martie, si are sediul in Bucuresti , si are acelasi obiect de activitate, cod caen 7111, Activitati de arhitectura.  Situatia financiara a anului 2021, cu un numar mediu de trei angajati, respectiv in noua luni de activitate , cifra de afaceri 231 814 ron, profit net de  1 324 ron, si doua contracte publice in valoare de 562 500 ron  obtinute la sfarsitul anului 2021. Asociatii sunt Radu Lorin Florea, asociat 50 % si administrator, si Stebingar Ana Patricia 50%, aceesi asociati din firma castigatoare la Constanta, dar de data aceasta cu procente egale.

Primul contract dateaza din 20 decembrie 2021, are o valoare de 237 500 ron si are ca obiect elaborare Plan Urbanistic General al comunei Bodoc, judetul Covasna și a Regulamentului Local de Urbanism, vezi secțiunea „documente".

Contractul castigat in octombrie 2021, are ca beneficiar municipiul Husi, are o valoare de 325 000 ron si are ca obiect,  servicii actualizare PUG si Regulament Local de Urbanism aferent PUG, Municipiul Husi.

Despre Stebingar Anca Patricia

Este asociata si administrator , alaturi de Radu Lorin Florea  in SC Masstudio SRL , unde are 95% parti sociale si in SC Kub Atelier in procente egale cu acesta, în SC Tentation Factory SRL, cu sediul in Constanta, infiintata in februarie 2020 , cu obiect de activitate comert nespecializat  unde este  asociat unic si administrator.

Vă reamintim, Masstudio SRL a obținut în 2021 de la Primăria Constanța un Certificat de Urbanism pentru o investiție imobiliară în municipiu.

Altfel, conform CU 2557/01.09.2021, societatea a obținut documentul menționat pentru construirea unui hotel-apartament S+P+3E cu 29 de unități, montare firmă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul ar urma să fie amplasat pe Alexandru Sahia din Palazu Mare.

De asemenea în 2018, societatea Mas Publishing & Partners SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 25 aprilie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 1659, în vederea construirii unui imobil de şase etaje.
 
Mas Publishing & Partners SRL
 

Înmatriculată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa şi provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Mihai Stebingăr, cu 95% din capitalul social, şi Felicia Stebingăr, cu 5% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care desfăşoară activităţi de arhitectură.

Și tot în 2018, societățile Project Resolv Consulting SRL și Masstudio SRL au obținut, pe data de 25 iulie, un act important de la Primăria Constanța.

 Mai exact, este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 2843, care presupune „Construire două corpuri administrative cu regim de înălțime P+4-5e, recompartimentare hală existentă cu denumirea de incubator de afaceri Rae 72, amplasare reclamă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Investiția este realizată pe strada Celulozei nr. 5-7 din municipiul Constanța.

În altă ordine de idei, anul trecut, Masstudio SRL a lansat  proiectul „Achiziția de active corporale și necorporale în cadrul societății în valoare de 1.409.582 lei, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Proiectul a fost finalizat la sfârșitul anului 2021.

SC Masstudio SRL  mai este asociată în procent de 25%, alături de Alexandru Andrei Liviu (70%), Babu Stelian Constantin (4%) și Chiriac Constantin Adrian (1%) care este și administrator,  în societatea Cusine Chef SRL, cu sediul în Constanța, strada Nicolae Iorga, cu obiect de activitate restaurant, cu cifra de afaceri 2021 în valoare de 5.904.836 lei , profit net 754. 156 lei și 39 de angajați.

Alexandru Andrei Liviu și  Babu Stelian Constantin mai sunt asociați în SC Concept Mode Factory SRL , cu o modestă cifră de afaceri de 24.135 lei și mai nou înfiiințată SC Qsin Panuozzo SRL, cu o cifră de afaceri 179 077 lei, dar și în SC Pagaia Mamaia SRL care se afla în insolvență.

Ultima firmă a avut activitate în 2021 la punctele de lucru declarate, contract de asociere în participațiune în perioada 1 mai – 30 septembrie 2021 în stațiunea Mamaia, setor plaja Mamaia V, subsector 7 și contract închiriere martie- septembrie 2021 pentru Bufet Tomis, amplasament pe plajă.

Cu toate că cifra de afaceri pe anul 2021 a fost 970.201 lei, pierderile au fost de 596.950 lei, societatea aflîndu-se în insolvență prin lichidator judiciar Tomis Ipurl.

Potrivit buletinului de insolvență sunt DGRFP Galați, Municipiul Constanța prin primar și SPITVBL Constanța, Coca Cola HBC SRL, Expessoft Technology SRL, Excelsior SRL, Marathon Distibution Group SRL, Mig 2000 SRL, Polaris M Holding SRL,  Speed Escort Team SRL, Side Grup SRL și Util Deco Service SRL.

Potrivit www.confidas.ro, compania Masstudio SRL nu figurează cu alte contracte de achiziții publice, cu toate că a mai încheiat și alte contracte cu Primăria Constanța pe parcursul acestui an.

Două dintre acestea vizează executarea serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.53, Constanţa" , respectivelaborare expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru același obiectiv de investiţii.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SC Masstudio SRL câștigă încă un audit pentru o investiție a Primăriei Constanța (DOCUMENT)

Masstudio SRL ridică un apart-hotel în Palazu Mare. A obținut documentul de urbanism de la municipalitate

Constănţenii, invitaţi la dezbaterea publică pentru PUZ-ul iniţiat de Mas Publishing & Partners SRL. Ce şi-a propus investitorul

Mas Publishing & Partners SRL va construi un incubator de afaceri în municipiul Constanţa  

Project Resolv Consulting SRL și Masstudio SRL, undă verde de la Primăria Constanța pentru un imobil de cinci etaje. Unde va fi ridicat

 
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 351

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 606

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1631

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 543

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 539

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 590

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 452

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 610

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 748

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 761

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 850

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 690

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 601

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 713

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 569