MicroNet Systems va furniza Universităţii „Ovidius“ echipament informatic pentru laboratorul Cyber Security (document)


Universitatea „Ovidius“ Constanţa cumpără echipament informatic pentru laboratorul Cyber Security, în valoare de 167.904 lei. Câştigătorul licitaţiei este MicroNet Systems SRL.

Obiectul contractului îl reprezintă achiziţia de produse cu ajutorul căruia să se doteze un laborator în domeniul cyber security în cadrul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, în care atacurile cibernetice să fie create într-un mediu izolat, controlat şi experimentate metode de apărare împotriva acestora.

Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante definite conform articolului 21, alin. 5 si 6 din HG nr. 395/2016 în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: prof.univ.dr. Rugină Sorin - rector; prof. univ. dr. Tuta Liliana Ana - prorector; prof. univ. dr. Vancea Diane Corina Paula - prorector; lect. univ. dr. Bobe Alexandru - prorector şi preşedinte cu drept de vot al Comisiei de evaluare a ofertelor; prof. univ. dr. Gîrţu Mihai - prorector; conf. univ. dr. Bormambet Melat - prorector; prof.univ.dr. Mirea Marioara - viza CFP; ec. Galav Roberta-Laura - viza CFP; ing. Sîrbu Laurenţiu - director general administrativ şi membru în Comisia de evaluare a ofertelor; Chitic Teodor - membru în Comisia de evaluare a ofertelor; tehn. IT Cipu Aurel - membru de rezervă în Comisia de evaluare a ofertelor, ec. Atanasie Maria - director economic; Dan Loredana Maximiliana - director juridic; ing. Mihail Luminiţa - şef Birou Achiziţii Publice şi persoană responsabilă cu aplicarea procedurii de atribuire Jipa Daniela.
 

Date despre firma câştigătoare

MicroNet Systems SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, la o valoare de 10 lei fiecare. Paul Paraschivescu şi Carmen Marcela Paraschivescu sunt asociaţi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% fiecare. Ambii sunt administratori în firmă. În anul 2015, firma a avut zece salariaţi, o cifră de afaceri de 1.231.602 lei şi un profit de 8.886 de lei. În anul financiar următor, societatea a avut opt angajaţi, profit de 33.461 de lei şi o cifră de afaceri de 1.323.609 lei. În 2017, firma a avut şapte salariaţi, o pierdere de 49.256 de lei şi o cifră de afaceri de 1.368.203 lei.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



Citeşte şi:

Universitatea „Ovidius“ Constanţa cumpără servere de e-mail şi de backup (document)




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proprietarii mașinilor din Constanța, vizați de o hotărâre definitivă a Curții de Apel!

02 Dec 2022 29126

Hotărârea care îi vizează pe proprietarii mașinilor din Constanța. Judecătorii de la Tribunal, explicații despre Regulamentul de gospodărire (MOTIVARE)

12 Aug 2022 8624

Universitatea „Ovidius“ Constanţa cumpără servere de e-mail şi de backup (document)

04 Aug 2018 1959

Trei firme vor furniza Primăriei Constanţa echipamente informatice (document)

04 Dec 2015 2590