Montrepcom SRL se va ocupa cu distribuția de gaze naturale pentru CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a organizat o licitație pentru servicii de proiectare privind racord de medie presiune pentru distribuția de gaze naturale în Portul Constanța Sud.

Au fost depuse cinci oferte, iar câștigătorul contractului, potrivit licitatiapublica.ro, este Montrepcom SRL, care a oferit cel mai scăzut preț pentru servicii pe proiectare a conductelor. Valoarea la care a fost atribuit contractul, se ridică la suma de 156.950 lei, fără TVA.

Montrepcom SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în anul 1991 și are sediul social în localitatea Recea, oraș Ungheni, județul Mureș. Firma are un capital social de 312.600 de lei, integral vărsat. Asociații firmei sunt Aurelia Varga, născută pe 16 mai 1951, la Grebenis, județul Mureș, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%/ 50% și Iuliu Varga, născut pe 5 aprilie 1951, în Grebenis, județul Mureș, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%/ 50%. Administrator este Iuliu Varga.

Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015 o cifră de afaceri de 15.644.323 de lei, cu un profit brut de 1.821.309 de lei și un număr mediu de 104 salariați.

Montrepcom SRL are ca domeniu de activitate lucrări de instalații sanitare, încălzire și de aer condiționat.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.