Municipiul Tulcea Achiziție de arbori și arbuști pentru spațiile verzi. Ce societate a câștigat (DOCUMENT)

  • Servicii Publice SA Tulcea achiziționează arbori și arbuști pentru înfrumusețarea spațiilor verzi.
  • Societatea câștigătoare este Verde Vale De Parmac SRL. 

Autoritatea contractantă, Servicii Publice SA Tulcea, a încheiat un contract de furnizare arbori și un acord cadru de furnizare arbuști, pentru spațiile verzi.
 
Data atribuirii atât în cazul contractului, cât și în cazul acordului cadru este 23.11.2021. Acestea au fost atribuite prin procedura simplficată. Valoarea achiziției este 55,874 lei, fără TVA, conform LicitatiaPublica.ro.
 
Societatea câștigătoare, în ambele cazuri, este Verde Vale De Parmac SRL. Aceasta a fost înființată în anul 2015 și are sediul în județul Tulcea.
 
Potrivit Confidas.ro., Parmac Vasilica este unic asociat. Aceasta are și funcția de administrator. Tot în această funcție, este și Parmac Alexandru.
 
Potrivit aceleași surse, în anul 2020, firma înregistra o cifră de afaceri de  834.825 lei, un profit net de 176.820 lei și un număr mediu de un angajat.
 
Verde Vale De Parmac SRL are un singur punct de lucru.
 
Compania a încheiat 101 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.335.378,48 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursă foto: Pixabay
 
Citește și:
 
Municipiul Tulcea: Acorduri cadru de furnizare materiale antiderapante, pentru deszăpezirea drumurilor. Care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Tulcea Se reabilitează și modernizează spațiile verzi din centrul orașului Isaccea (DOCUMENT)

03 Feb 2022 3263