Nava Marina 1 a Apelor Române, andocată și reparată de Tehnorex International (document)

Administrația Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral a atribuit, prin procedură simplificată, contractul „Servicii de andocare, reparații și verificări tehnice de specialitate la nava Marina 1“ societății
Tehnorex International SRL. Valoarea contractului atribuit este de 198.750 de lei.
 
Necesitatea și scopul documentației - executarea serviciilor de reparații, inspecții și andocare a navei „Marina1”, aflată în patrimoniul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral - Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanța, cu scopul prelungirii documentației tehnice, către Autoritatea Navală Română, pentru desfășurarea de activități de navigație pe Marea Neagră, în vederea realizării activităților de hidrologie, hidrometrie și prelevări de probe calitative a apei conform programului de activitate AN Apele Române - ABA Dobrogea Litoral și INHGA București.
 
Potrivit contractului, se solicită următoarele serviciile: inspecția tehnică ANR, întocmirea documentației specifice tuturor etapelor ce implică andocarea, reparația, eliberarea de certificate tehnice, ridicarea navei pe doc, conectarea navei la apă, energie electrică pe perioada andocării, asigurarea serviciului de salubritate la bordul navei pe timpul andocării, lansarea navei la apă după terminarea serviciilor și verificarea etanșeităților, curățarea cu apă dulce ST și vopsirea operei vii a corpului navei cu vopseluri speciale, măsurătorile efectuate și valorile determinate în vederea inspecției vor fi predate către ANR și reprezentantul navei (în cazul constatării unor neconformități remedierea acestora intră în sarcina prestatorului), extragere ax port-elică și schimbat bucșa de etanșare, inclusiv simeringurile aferente (această operațiune implică și extragerea axului cârmei cu înlocuirea rulmenților, simeringurilor acesteia, conform tehnologiei producătorului), achiziționarea bucșei de etanșare ax port-elică, verificarea/etalonarea și certificarea aparatelor de măsură și control electrice de la bordul navei, verificarea/etalonarea și certificarea AMC mecanice și termice de la bordul navei, verificarea / etalonarea și certificarea luminilor de navigație și a rezistenței de izolație, verificarea/etalonarea compasului magnetic, barometru, clopot și sirenă, verificare etalonare si certificare aparate radio si de navigație, verificare butelii cu CO2 și stingătoare de la bordul navei, înlocuirea balizei EPIRB de la bordul navei cu una nouă, cu termen și certificat în valabilitate, înlocuirea plutelor de salvare cu altele noi, cu termen și certificate in valabilitate, înlocuirea uleiului, filtrelor de ulei și carburant de la MP și celor două DG-uri.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Hristu Uzun - director, Adela Mihalcea-director economic, Adrian Chera - director tehnic ELH, Nela Ene - director tehnic DI, Titel Gagiu - director SGA Constanța, Constantin Sava - șef birou Achiziții, Nicușor Buzgaru - inginer-șef SGA Constanța, Gabriela Constantinescu - șef Compartiment Juridic, Ana Maria Balan - Compartiment Juridic, Aura Lavru, Adrian Lăcătuș - birou Achiziții, Viorel Iacob - Compartiment mecano-energetic, Constantin Onofriciuc - comandant navă Marina 1, Marcel Torica - SPBHH, Vasile Gache - șef Stație HidroMarina, Edith Dulica - control Financiar Preventiv.
 

Tehnorex International SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1994, Tehnorex International SA are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100.000 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 1 leu. Tehnorex International SA este controlată de Micu Viorica - 4% din capitalul social, Antohi Cristian - 84% din capitalul social, Micu Gabriel Lucian - 6% din capitalul social, Antohi Cristina - 6% din capitalul social.
 
Administratorul firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, este Antohi Cristian. Cenzorii firmei sunt: Antohi Cristina, Cheval Aurelia, Klein Mădălina, Căşuneanu Andra, Marşavela Luminiţa Polixenia, Cheval Vasilica. În anul fiscal 2016, societatea cu 12 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 6.122.377 lei şi un profit de 690.020 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 8 salariaţi, cifră de afaceri de 4.681.246 lei şi un profit de 253.997 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 522

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 470

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 632

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 617

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 354

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 555

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 566

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 577

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

La Constanța Ziua Mondială a Apei, marcată de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (FOTO)

22 Mar 2024 390

Constanța ABADL pregătește sectoarele de plajă pentru sezonul estival 2024 (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 437

ABADL caută chiriași pentru cinci terenuri. Iată unde sunt situate!

21 Mar 2024 579

Investiții Constanța Constantin Bucur, acționarul majoritar de la FC Gloria Buzău SA, investește în Mamaia. Firma sa, BC Cogen Management SRL, va amenaja o plajă

20 Mar 2024 541

Daniel Costencu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 556

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 528