Negociere fără publicare Spitalul Județean Constanța cumpără gulere cervicale de la o firmă din București (DOCUMENT)

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța
  • Acordul-cadru a fost semmnat după parcurgerea procedurii de negociere fără publicare prealabilă, potrivit informațiilor din Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
  • Astfel, pentru această achiziție au fost depuse 17 oferte, fiind desemnată câștigătoare cea înaintată de Nano Bio Medical SRL București, firmă care a ofertat 26.750 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de spital de 44.800 de lei fără TVA.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța a semnat un acord-cadru cu firma bucureșteană Nano Bio Medical SRL pentru furnizarea de gulere cervicale pentru adulți și copii.
 
Acordul-cadru are o valoare de 26.750 de lei fără TVA și a fost semmnat după parcurgerea procedurii de negociere fără publicare prealabilă, potrivit informațiilor din Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Conform sursei citate, autoritatea contractantă a explicat alegerea acestei proceduri prin prisma extremei urgențe determinate de evenimente care nu puteau fi prevăzute de către autoritatea contractantă și în conformitate cu condițiile stricte prevăzute de Directiva 2014/24/UE.
 
Astfel, pentru această achiziție au fost depuse 17 oferte, fiind desemnată câștigătoare cea înaintată de Nano Bio Medical SRL București, firmă care a ofertat 26.750 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de spital de 44.800 de lei fără TVA.
 
Durata prevăzută a acordului-cadru este de șase luni și nu este posibilă subcontractarea, conform SEAP.
 
Despre Nano Bio Medical SRL București
 
În martie 2022, societatea Nano Bio Medical a mai semnat un contract cu Spitalul Județean Constanța, acesta vizând furnizarea de materiale sanitare pentru Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 28 aprilie 2023, firma a fost înființată în 2009 și are sediul social în București, Sectorul 1, strada Brăescu Smaranda, nr. 55.
 

Obiectul de activitate al societății este reprezentat de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice, iar firma este deținută și administrată de Vlad Bondarciuc.
 
În 2021, Nano Bio Medical a declarat șase angajați, profit peste 7.300 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,1 milioane de lei.

 
Societatea are mai multe puncte de lucru în București și Ilfov.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Nano Bio Medical SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 5.456.530,13 lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Administrația Domeniului Public Sector 2, Centrul Cultural al Municipiului Carei, Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare – Complex Flamingo, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Talmaciu, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Spitalul Județean Constanța a organizat două licitații. Despre obiectul lor și firmele câștigătoare (DOCUMENTE)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 310

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 449

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 385

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 357

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 458

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța investește în servicii de prelucrare date (DOCUMENT)

12 Apr 2024 461

Investiție de 3,2 milioane de euro la Spitalul Județean Constanța! Licitație deschisă pentru un sistem robotic dedicat intervențiilor ortopedice (DOCUMENT)

12 Apr 2024 529

UPDATE Unui bărbat i s-a făcut rău pe stradă, în Constanța. A fost transportat la spital

10 Apr 2024 929

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 639

Brancardier din Spitalul Județean Constanța, acuzat de trafic de influență, achitat

02 Apr 2024 710

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța, asigurat prin Omniasig Vienna Insurance Group SA (DOCUMENT)

31 Mar 2024 600

Se fac angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța

30 Mar 2024 1293

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează. Detalii

25 Mar 2024 1091

Ședință CJ Constanța Aprobarea situațiilor financiare la finalul anului 2023 a instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din bugetul local, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 642

Ședință CLM Constanța Aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 551