Nerom Distribution SRL, contract cu Consiliul Județean Constanța. Firma, campioană la vândut măști pe timp de pandemie

  • Consiliul Județean Constanța și Centrul Militar Zonal au semnat un contract cu Nerom Distribution SRL
  • Firma este din Craiova și se ocupă de distribuirea de echipamente de protecție
  • De la începutul pandemiei de coronavirus, a reușit să vândă instituțiilor de stat măști de protecție de circa 5 milioane de lei
     
După o licitație anulată în 8 februarie 2021, fie din motive de abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului sau au fost depuneri de oferte inacceptabile, Consiliul Județean Constanța și Centrul Militar Zonal au achiziționat o parte din ce și-au propus din loturile de dezinfectanți , măști de protecție și termometre.
Astfel, Consiliul Județean Constanț a atribuit contractul pentru un singur lot din ce și-a dorit, având o valoarea de 3.450 ron , atribuit prin procedura simplificată furnizorului SC Nerom Distribution SRL, cu sediul în Craiova, județul Dolj.

 
Anterior atribuirii, obiectul achiziției publice îl reprezenta achiziția de echipamente de protecție COVID-19 pentru cele două instituții menționate, care erau formate astfel: lot 1 – măști de unică folosință – 15.000 bucăți, lot 2 – dezinfectanți – aproximativ 300 de litri și lot 3 – termometre – 8 bucăți, diferite modele. În secțiunea „Documente” poate fi vizualizat documentul privind atribuirea licitației.
 

Despre societatea Nerom Distribution SRL


SC Nerom Distribution SRL s-a înființat in 2004 în Craiova, avându-i ca asociați pe Gutu Adrian și Cremenescu Carmen, și având ca obiect principal de activitate, activități juridice, de contabilitate și revizie contabilă, și purta numele Bayard Consulting &Logistics SRL. Doar la câteva luni distanță, mai exact, pe 8 aprilie 2004, firma nou înființată modifică principalul obiect de activitate în - comerț cu ridicata cu echipamente și furnituri de fierărie și instalații sanitare și de încălzire, totodată schimbând și numele societății în Nerom Distribution SRL. În anul 2005 asociatul Gutu Adrian se retrage și din funcția de asociat și administrator, așa cum este înregistrat în monitorul oficial numărul 3497 din 2005, iar Carmen Cremenescu devine asociat unic și administrator, conform vrajitorul.ro

Partenera de afaceri,  cu un procent de 20% al asociatului majoritar Carmen Cremenescu este o doamnă, Miulescu Cecilia, aflată la venerabila vârstă de 73 ani,și care este și administratorul companiei începînd cu 10 august 2017, și care a reușit să încheie 2022 de contracte publice, firma având o medie de 5 angajați, potrivit CONFIDAS.

Carmen Cremenescu este asociat și administrator și în SC Alka Group SRL, firmă care are același sediu cu SC Nerom Distribution SRL și are ca obiect de activitate Sevicii de furnizare și management a forței de muncă, iar asociatul cu un procent de 50% este cetățeanul italian Tome Gianni, comapania are cifre de afaceri modeste, conform Registrului Comerțului.


Locul 3 la vânzări măști în topul realizat de Europa Liberă

 
Europa Libera publica zilele trecute un Top 10 campioni ai vânzărilor de măști, mănuși și halate anti-coronavirus, la stat, iar SC Nerom Distribution SRL se situează pe locul 3.

„Este o firmă din Craiova care se ocupă cu vânzarea de echipamente tactice și accesorii pentru forțele de ordine (poliție, jandarmerie, etc). De la începutul pandemiei de coronavirus, a reușit să vândă instituțiilor de stat măști de protecție de circa 5 milioane de lei, cu TVA (peste 1 milion de euro). În total, în perioada respectivă firma craioveană a vândut echipamente de protecție de peste 11 milioane de lei, cu TVA (circa 2,35 milioane de euro), doar din achizițiile directe. Firma este deținută de Carmen Cremenescu”, se arată în materialul jurnalistic menționat mai sus.
 
  
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Seaview Media SRL, deținută de Ionuț Barbu, victorioasă la Curtea de Apel, în procesul contra Consiliului Local Constanța! (MINUTA)

01 Mar 2024 871

Fiul lui Radu Mazăre s-a lansat în afaceri! Iată ce domeniu a ales Răducu Mazăre

02 Jan 2024 7132

Andrei Baciu, fostul secretar de stat cu atribuții delegate de ministru al Sănătății, urmărit penal de DNA în dosarul privind achiziţia de vaccinuri în pandemie

11 Dec 2023 825

Premierul Marcel Ciolacu „Guvernul nu intenţionează să supraimpoziteze Pilonul II de pensii“ (VIDEO)

29 Nov 2023 692

Deciziile din pandemie încep să fie contestate. Cadavrul unei femei din Arad, diagnosticată cu COVID, deshumat

24 Nov 2023 1571

Știri Constanța Avocatul Cuculis- „Incendiul de la Spitalul de boli infectioase din Constanța a fost elucidat de către Insemex, iar vinovatul principal este spitalul“

07 Nov 2023 1304

Trei ani de mandat Prefectul județului Constanța a depus jurământul pe 15 octombrie 2020

15 Oct 2023 1068

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase. Doi ani de la tragedia care a îndoliat Constanța

01 Oct 2023 1325

Amendă în pandemie ÎPS Teodosie a pierdut, în instanță, procesul cu IPJ Constanța! (MINUTA)

20 Sep 2023 8437

Congresul regional al Martorilor lui Iehova revine la Constanța

30 Aug 2023 2993

Festivalul „Poezie la nisip“ a ajuns la a IV-a ediție! Deschiderea evenimentului are loc pe 1 iunie la Corbu, județul Constanța

30 May 2023 1183

Editorial Cărți, caiete, stilouri și... arme

15 May 2023 1300

Rareș Bogdan, audiat la DNA!

06 Apr 2023 1311

Vrei să citești o carte? ​Biblioteca Județeană Constanța face recomandări interesante

05 Apr 2023 1086

Laptopurile, calculatoare portabile pentru nevoile tale

16 Mar 2023 1388