Nou contract pentru supervizarea lucrărilor la Spitalul Județean de Urgență Tulcea! (DOCUMENT)

  • După contractul de 76.000 de lei semnat la finele anului trecut, compania Irimat Cons SRL și-a adjudecat acum, prin procedura simplificată, contractul în valoare totală de 590.520 de lei fără TVA.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Compania Irimat Cons SRL, din Ploiești, a semnat un nou contract cu Consiliul Județean Tulcea privind supervizarea lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere a Spitalului Județean de Urgență din municipiu.
 
După contractul de 76.000 de lei semnat la finele anului trecut, compania și-a adjudecat acum, prin procedura simplificată, contractul în valoare totală de 590.520 de lei fără TVA (față de valoarea estimată inițial de CJT de 645.638,97 de lei fără TVA).
 
Informațiile privind semnarea noului contract au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că au fost depuse două oferte, una fiind considerată inacceptabilă.
 
Nu este posibilă subcontractarea.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că este vorba despre „servicii de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului ,«Reabilitare și modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea»“.
 
Potrivit autorității contractante, „serviciile de dirigenție de șantier constau în asigurarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor prin servicii de asistență tehnică din partea dirigintelui de șantier“.
 
„Prestatorul va acționa atât în calitate de Diriginte de Șantier cât și în calitatea de Supervizor, conform prevederilor H.G. 1/2018 pentru contractul de lucrări (proiectare și execuție) pentru implementarea cu succes a proiectului“, se mai arată în descrierea oficială.
 

De asemenea, conform sursei citate, acesta „va asigura serviciile de dirigenție de șantier, prin furnizarea de personal autorizat corespunzător, pe specialități, în vederea respectării prevederilor Legii nr. 10/1995. Supervizorul va oferi Autorității Contractante și echipei de implementare a proiectului asistență tehnică din punct administrativ (predare amplasament, vizite în șantier, participare la faze determinante, verificarea lucrărilor ascunse, recepția la terminarea lucrărilor etc.); tehnic (respectarea proiectului tehnic în ceea ce privește tehnologia de lucru, calitatea lucrărilor, a materialelor, încadrarea în programul de execuție etc.) și financiar (certificarea plăților funcție de progresul lucrărilor) și specifice Contractului de Finanțare și Contractului H.G.1/2018“.
 
Despre Irimat Cons SRL

 
Potrivit Confidas.ro, Irimat Cons SRL are sediul social în Ploiești, pe strada Șipote nr. 3 și se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Compania este controlată de Florin-Gelu Goroneanu, asociat unic și administrator, care mai apare în Mina De La Salud SRL.
 
Pentru anul trecut, cu 30 de salariați, Irimat Cons SRL a raporat un profit de peste 500.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,53 de milioane de lei.
 
Compania Irimat Cons SRL a încheiat 62 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 27.667.940,18 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Compania Națională de Investiții SA, Comuna Podenii Noi, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Iată cine se va ocupa de supervizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Spitalului Județean Tulcea (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Tulcea Teren din amenajarea piscicolă Iazurile, concesionat de Consiliul Județean

05 Jun 2023 461

Tulcea Consiliul Județean concesionează un teren piscicol. Care este suprafața acestuia?

14 May 2023 650

Alfa Security Service din Vaslui asigură paza la obiectivele din patrimoniul Consiliului Județean Tulcea (DOCUMENT)

13 May 2023 940

CJ Tulcea bate palma cu firma controlată de primarul din Crișan, pentru furnizarea unei ambarcațiuni (DOCUMENT)

28 Apr 2023 720

​Consiliul Județean Tulcea organizează concurs cu premii pentru a marca Sărbătorile Pascale. Detalii

24 Mar 2023 713

Tulcea Contract de două milioane de lei încheiat cu o firmă din Timișoara (DOCUMENT)

24 Mar 2023 1068

Licitație, organizată de CJ Tulcea, pentru materiale de promovare într-un proiect comun cu Ucraina (DOCUMENT)

11 Feb 2023 959

Cum va arăta Ansamblul memorial Ivan Patzaichin care va fi construit pe faleza municipiului Tulcea?

07 Feb 2023 938

Consiliul Județean Tulcea concesionează un teren de 5.500 mp. Unde este situat

31 Jan 2023 898

Europrotect Security SRL a atacat licitația pentru servicii de pază la imobilele aparținând Consiliul Județean Tulcea. Ce verdict a primit?

07 Jan 2023 1280

CJ Tulcea scoate la licitație un teren din Maliuc, la cererea unei firme inactive fiscal. La ce preț este evaluat (DOCUMENT)

12 Dec 2022 1652

Consiliul Județean Tulcea a atribuit contractul privind deszăpezirea drumurilor din județ, zona Vest, pentru următorii trei ani

23 Nov 2022 1310

Proiectul de eficientizare energetică a sediului Ambulanței din Tulcea costă peste 3.6 milioane lei. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENTE)

18 Nov 2022 1116

#Dobrogea144 Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei

14 Nov 2022 1549

„Un bun profesionist, un profesor iubit!“ A murit un fost președinte de consiliu județean

05 Nov 2022 2976