O compania din București execută pentru Consiliul Județean Constanța servicii de creație și producție materiale publicitare (DOCUMENTE)

  • Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de servicii de creație și producție pentru materiale publicitare aferente proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand"
  • Câștigătorul achiziției în valoare de 106.300 lei fără TVA este SC Avangarde Business Group SRL
  • SRL-ul din Capitală urmează să realizeze materiale promoționale, o hartă turistică a județului Constanța precum și un ghid de promovare
  • Asociații firmei sunt Raluca Cristina și Adrian Eftimie. Femeia are și calitatea de administrator
  • Cei doi mai sunt asociați și în Avangarde Business Line SRL
  • Potrivit https://www.confidas.ro, compania a derulat 215 achiziții publice în valoare de 22.463.916,84 lei

 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de servicii de creație și producție pentru materiale publicitare aferente proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand" COD BSB 1108.
Câștigătorul achiziției în valoare de 106.300 lei fără TVA este SC Avangarde Business Group SRL.
UAT Județul Constanța (Consiliul Județean Constanța), este partener în cadrul proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand”, alături de U.A.T. Galați – Consiliul Județean Galați, în calitate de Lider de Parteneriat, Primăria Vikovo (Ucraina), Consiliul Raional Cantemir (Moldova) și Autoguvernarea Orașului Kutaisi (Georgia).
Serviciile de creație și productie pentru materiale publicitare aferente proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” COD BSB 1108 constau în: materiale promoționale, o hartă turistică a județului Constanța precum și un ghid de promovare.
 

Despre Avangarde Business Group SRL

Firma are sediul social în București, cu punct de lucru în sectorul 4, a fost înființată la data de 13 august 2013 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8560 - Activități de servicii suport pentru învățământ .
Cifra de afaceri a fost de 5.639.008 lei în anul 2021, cu un profit de 1.566.799 lei, după 9 ani de activitate.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 56%.
Compania a raportat un număr de 8 angajați în anul 2021.
Asociații firmei sunt Raluca Cristina și Adrian Eftimie. Femeia are și calitatea de administrator.
Cei doi mai sunt asociați și în Avangarde Business Line SRL.
Potrivit https://www.confidas.ro, compania a derulat 215 achiziții publice în valoare de 22.463.916,84 lei.
În această vară, firma a participat și la o licitație organizată de Spitalul Clinic de Urgență Constanța, însă a pierdut în fața unei societăți din Târgu Jiu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Spitalul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Târgu Jiu pentru servicii de tipografie (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Călărași va elabora analiza energetică a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

24 Jan 2023 631

Primăria Constanța se pregătește să contracteze creditul pentru parcările supraetajate?! O importantă companie de consultanță din București asigură asistența tehnică (DOCUMENTE)

24 Jan 2023 895

O companie româno-maghiară câștigă un contract important de la SPIT Constanța (DOCUMENTE)

21 Jan 2023 906

O compania din Craiova actualizează aplicațiile de evidență a parcărilor de reședintă din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

21 Jan 2023 861

Taluzul de la plaja Modern, în pericol de prăbușire. Cine va elabora documentația pentru consolidarea terenului? (DOCUMENTE)

18 Jan 2023 1253

Primăria Tulcea a atribuit un contract de mediere unei firme din Galați. Beneficiarii proiectului sunt persoane din cartierul Neptun (DOCUMENTE)

18 Jan 2023 621

A fost atribuit contractul de concepție grafică pentru elemente de signalistică urbană pentru municipiul Constanța (DOCUMENTE)

17 Jan 2023 810

Firma lui Cristian Cucoară a câștigat un nou contract de la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

13 Jan 2023 816

SRL-ul din Eforie Sud, Intermedia Services Top SRL mai câștigă un contract de promovare de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

11 Jan 2023 752

Polaris M. Holding SRL a încheiat un contract cu Spitalul Militar de Urgenţă „dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa (DOCUMENTE)

11 Jan 2023 685

Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat un contract de sortare și tratare a deşeurilor cu Primăria Mircea Vodă (DOCUMENTE)

10 Jan 2023 1074

Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL Galați câștigă un nou contract de la Primăria Tulcea (DOCUMENT)

06 Jan 2023 1290

Imobilul școlii „Comandor Dimitrie Știubei” din Constanța, expertizat tehnic și geologic de SC High Construct Project SRL (DOCUMENTE)

06 Jan 2023 800

Noi contracte atribuite de Primărie. Unul dintre ele a revenit SRL-ului care aparține fostei soții a unui celebru fotbalist care a jucat la Farul Constanța și la Steaua București (DOCUMENTE)

06 Jan 2023 1317

Trei dintr-o lovitură! High Construct Project SRL a semnat noi contracte cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

05 Jan 2023 778