O companie bucureșteană elaborează caietul de sarcini pentru organizarea achiziției spitalului modular Constanța (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind serviciul de consultanță în elaborarea caietului de sarcini și consultanță de specialitate pentru procedura de atribuire a proiectului „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul COVID-19"
  • Contractul a revenit SC Smart Mind Solution SRL cu sediul în Bucureşti, înfiinţată în anul 2011, ce îşi concentrează activitatea, în principal, pe prestarea servicii de consultanţă și asistență tehnică
  • Valoarea contractului este 25.000 lei
  • În ședința de Consiliu Local Municipal de ieri a fost aprobat studiul de fezabilitate al acestui spital modular care și-a schimbat structura din 100 paturi spitalizare de zi în 42 de paturi spitalizare continuă

 
Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind serviciul de consultanță în elaborarea caietului de sarcini și consultanță de specialitate ( experți cooptați ), pentru procedura de atribuire având ca obiect „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul COVID-19".
 
Contractul nr.140.819 a revenit SC Smart Mind Solution SRL cu sediul în Bucureşti, înfiinţată în anul 2011, ce îşi concentrează activitatea, în principal, pe prestarea servicii de consultanţă și asistență tehnică.
 
Valoarea contractului este 25.000 lei iar durata acestuia este de 6 luni, vezi secțiunea „documente".
 
Despre Smart Mind Solutions SRL
 
Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale.

Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Constantin Bogdan-Constantin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

În anul fiscal 2021, societatea cu 12 angajați declarat o cifră de afaceri de 1.041.652 lei, un profit de 367.530 lei și datorii de 767.526 lei.
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 153 contracte de achiziții publice în valoare totală de 11.924.234,41 lei.


La nivelul județului Constanța, SC Smart Mind Solution SRL a mai câștigat în 2019 o achiziție publică organizată de Autoritatea Navală Română în valoare de 22.215,19 euro.

Constantin Bogdan - Constantin mai este asociat și administrator și în SC ABC Farm Agriculture SRL cu sediul în Dâmbovița.
 
În ședința de Consiliu Local Municipal de ieri a fost aprobat studiul de fezabilitate al acestui spital modular care și-a schimbat structura din 100 paturi spitalizare de zi în 42 de paturi spitalizare continuă pe 1600 metri pătrați În cadrul acestui modular, vor fi amenajate și 10 paturi de terapie intersivă iar unitatea va fi dotată și cu aparat RMN, radiologie și computer tomograf Vergil Chițac a anunțat că până la sfârșitul acestui an, spitalul modular trebuie să fie amplasat și funcțional .
 
În noiembrie anul trecut, primarul Constanței, Vergil Chițac, anunța că a semnat contractul de finanțare pentru construirea unui nou spital modular și că după implementare unitatea medicală va avea 100 de locuri capacitatea de spitalizare de zi.
 
Modularul va funcționa pe fostul amplasament al clădirii medicale, în curtea Spitalului de Boli Infecțioase.
 
Vergil Chițac a mai spus că urmează întocmirea caietului de sarcini și demararea licitațiilor, astfel încât până la sfârșitul acestui an, spitalul modular să fie amplasat și funcțional.
 
Inițial valoarea proiectului era de 14,5 milioane de lei, urmând ca investiția totală în noul spital modular să se ridice la aproximativ 50 de milioane de lei.
 
Costurile acestui spital modular au crescut, până undeva la 53 de milioane de lei din care fondurile europene acoperă doar 16 milioane lei, motiv pentru care este necesară o rectificare bugetară pentru acoperirea diferenței de bani de la bugetul local.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citește și:

Contract atribuit de Autoritatea Navală Română societăţii Smart Mind Solutions din Bucureşti. Ce valoare are. Detalii (document)

Un nou termen pentru spitalul modular. Vergil Chițac - „Până la sfârșitul acestui an, trebuie să fie amplasat și funcțional”!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elsaco Electronic SRL câștigă și contractul de proiectare și execuție lucrări reabilitare rețele de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III (DOCUMENTE)

03 Dec 2022 412

Ni Ni și Chen Chen, asigurați de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii la un broker cu cifră de afaceri 0 și care activează pe pierdere, după 12 ani de activitate (DOCUMENTE)

02 Dec 2022 765

SC High Construct Project SRL a mai câștigat alte două contracte de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 566

Omniasig Vienna Insurance Group și Allianz - Țiriac Asigurări au încheiat contracte de asigurare cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

28 Nov 2022 647

O compania din București execută pentru Consiliul Județean Constanța servicii de creație și producție materiale publicitare (DOCUMENTE)

26 Nov 2022 823

Flash Lighting Services SRL controlată de offshore-ul Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, câștigă din nou o licitație importantă organizată de Primăria Tulcea (DOCUMENTE)

23 Nov 2022 705

Un singur ofertant vrea să realizeze sistematizarea spațiilor verzi și parcărilor din cartierul Anadalchioi din Constanța (DOCUMENTE)

22 Nov 2022 773

Compania Națională de Investiții a atribuit prin achiziție directă mai multe contracte SRL-ului constănțean controlat de familia Nastasia (DOCUMENTE)

21 Nov 2022 797

Cine a câștigat contractul pentru proiectare și execuție pod în localitatea Horia din județul Tulcea? (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 873

Realizarea expertizei tehnice la Casa Ion Bănescu de pe bulevardul Tomis a fost câștigată de High Construct Project (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 1135

Proiectul de eficientizare energetică a sediului Ambulanței din Tulcea costă peste 3.6 milioane lei. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENTE)

18 Nov 2022 656

Polaris M. Holding SRL a câștigat contractul de salubrizare în comuna Costinești din județul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 766

Un SRL din Ilfov va realiza documentația pentru reabilitarea și extinderea sistemului de irigații din Municipiul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 644

O firmă din Capitală a împușcat două contracte consecutive de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

15 Nov 2022 890

Compania deținută de Victor Stoianovici a câștigat un contract-cadrul de peste 15 milioane de lei la Primăria Constanța. Ce servicii va presta? (DOCUMENTE)

12 Nov 2022 1044