O companie din Constanța va extrage pilonii „pasarelei lui Mazăre", din dreptul Hotelului Victoria din stațiunea Mamaia (DOCUMENTE)

⦁ Pasarela din Mamaia inaugurată de Radu Mazăre în 2012 este închisă din 2020
⦁ Câștigătorul contractului atribuit de municipalitate este Eli&Den Trading SRL cu sediul social în Constanța, pe strada Theodor Burada
⦁ Valoarea contractului este de 276.019 lei fără TVA
⦁ Compania Eli & Den Trading SRL a încheiat două contracte de achiziții publice, în valoare totală de 122.300,00 de lei


Primăria Constanța a atribuit un contract de lucrări de extracție a pilonilor pasarelei maritime (estacadă) din dreptul Hotelului Victoria, stațiunea Mamaia de pe zona înnisipată.

Pasarela din Mamaia inaugurată de Radu Mazăre în 2012 este închisă din 2020.

Câștigătorul contractului atribuit de municipalitate este Eli&Den Trading SRL cu sediul social în Constanța, pe strada Theodor Burada.
Valoarea contractului este de 276.019 lei fără TVA.

Eli & Den Trading SRL

Asociat este Ana Maria Denisov iar administratorul societății este Liviu Denisov.


Potrivit Confidas.ro, firma în anul 2003 are ca obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 

Numele lui Liviu Denisov se leagă, de asemenea, de Eliden Structuri Oțel, dar și de Turnuri SRL, Sistem Paving, DBC Mamaia Development și Blue Lake Residence SRL (radiată).
 
Numele Anei Maria Denisov figurează, de asemenea, în Blue Lake Residence (radiată), dar și în Logistic Partners, Bogdan Computers Mining SRL, Agrofriend Business SRL și Grindeanu Imob Construct SRL.
 
Pentru a revenit la Eli & Den Trading SRL, conform Confidas.ro, în 2021, au fost 85 de angajați, profitul a fost 794.209 lei, iar cifra de afaceri a fost 10.048.324 de lei.

Compania Eli & Den Trading SRL a încheiat două contracte de achiziții publice, în valoare totală de 122.300,00 de lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În Secțiunea Documente puteți consulta anunțurile de atribuire.

Pasarela din Mamaia, inaugurată în anul 2012, proiect de suflet al fostului primar Radu Mazăre, a fost scurtată din cauza lucrărilor de înnisipare din stațiunea din Constanța.

Batimetria la capătul dinspre mare nu s-a schimbat, însă reprezentanților municipalității au rămas aproximativ 150 de metri din pasarelă, față de 420 metri cât va avea inițial.

Pasarela pornea de pe plaja din dreptul Hotelului Victoria şi făcea legătura cu digul din larg.

Construită pe o structură metalică prevăzută cu piloni, pe care s-au aşezat scânduri din lemn.  Pasarela a costat aproximativ 1,5 milioane de euro, din care Primăria Constanţa a contribuit cu 25%, restul banilor venind de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Ion Corvin organizează licitație pentru modernizarea străzilor din comună (document)

Cine efectuează lucrările de reabilitare a pasarelei maritime din Mamaia, inaugurată în 2012

Inaugurată de Radu Mazăre Licitaţie la Primăria Constanţa pentru reabilitarea pasarelei maritime din Mamaia (document)

Pasarela din Mamaia este gata. Iată cum arată (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elsaco Electronic SRL câștigă și contractul de proiectare și execuție lucrări reabilitare rețele de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III (DOCUMENTE)

03 Dec 2022 412

Ni Ni și Chen Chen, asigurați de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii la un broker cu cifră de afaceri 0 și care activează pe pierdere, după 12 ani de activitate (DOCUMENTE)

02 Dec 2022 764

SC High Construct Project SRL a mai câștigat alte două contracte de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 566

Omniasig Vienna Insurance Group și Allianz - Țiriac Asigurări au încheiat contracte de asigurare cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

28 Nov 2022 647

O compania din București execută pentru Consiliul Județean Constanța servicii de creație și producție materiale publicitare (DOCUMENTE)

26 Nov 2022 823

Flash Lighting Services SRL controlată de offshore-ul Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, câștigă din nou o licitație importantă organizată de Primăria Tulcea (DOCUMENTE)

23 Nov 2022 705

Un singur ofertant vrea să realizeze sistematizarea spațiilor verzi și parcărilor din cartierul Anadalchioi din Constanța (DOCUMENTE)

22 Nov 2022 773

Compania Națională de Investiții a atribuit prin achiziție directă mai multe contracte SRL-ului constănțean controlat de familia Nastasia (DOCUMENTE)

21 Nov 2022 797

Cine a câștigat contractul pentru proiectare și execuție pod în localitatea Horia din județul Tulcea? (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 873

Realizarea expertizei tehnice la Casa Ion Bănescu de pe bulevardul Tomis a fost câștigată de High Construct Project (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 1135

Proiectul de eficientizare energetică a sediului Ambulanței din Tulcea costă peste 3.6 milioane lei. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENTE)

18 Nov 2022 656

Polaris M. Holding SRL a câștigat contractul de salubrizare în comuna Costinești din județul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 766

Un SRL din Ilfov va realiza documentația pentru reabilitarea și extinderea sistemului de irigații din Municipiul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 644

O firmă din Capitală a împușcat două contracte consecutive de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

15 Nov 2022 890

Compania deținută de Victor Stoianovici a câștigat un contract-cadrul de peste 15 milioane de lei la Primăria Constanța. Ce servicii va presta? (DOCUMENTE)

12 Nov 2022 1044