O firmă cu acționariat francez va oferi consultanță pentru ABADL. Ce proiect este vizat (DOCUMENT)

  • Prezentul contract are ca scop acordarea  serviciilor de consultanță în domeniul managementului execuției investiției pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere faza II, 2014-2021”
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribuit un contract ce vizează servicii de consultanță în domeniul managementului execuției investiției pentru proiectul „Reducerea Eroziunii Costiere, Faza II (2014-2020)”.
 
Rezultatul licitației a fost afișat pe 2 septembrie 2022, conform platformei SEAP. Obiectivul general al acestui contract este de a asigura servicii de consultanță în domeniul managementului execuției investitiei pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere faza II, 2014-2020”. Prezentul contract are ca scop acordarea  serviciilor de consultanță în domeniul managementului execuției investiției pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere faza II, 2014-2020”, aferente contractelor de lucrări, pentru zonele Stavilare (Edighiol și Periboina), Mamaia, Tomis - Casino, Agigea, Eforie, Costinești, Olimp, Jupiter-Neptun, Mangalia-Saturn, Balta Magalia-Venus-Aurora, și 2 Mai. Valoarea totală a contractului este de 5.308.800 lei.
 
Contractul a fost semnat pe 25 august cu firmele Egis Romania SA și Egis Water and Maritime.
 

Egis Romania SA

 
Firma a fost fondată în anul 1996 și are sediul social pe strada Dionisie Lupu, București, Sector 1. Acționar în firmă sunt Egis Ingenierie, cu 99,99%, firmă cu sediul social în Franța și IPS, care deține 0,01%, firmă cu acționariatul în Franța. Conducerea firmei este asigurată de administratorii Anney Renault Leslie Sophie, Augustin Amrei, Chopty James Ronald (președinte CA), Hamson James Alexander Christopher, Mandy Patrick Francois Maxence. În anul 2021, compania a raportat 13 salariați, la o cifră de afaceri de peste 13,6 milioane lei, cu un profit de 42.656 lei. Firma a încheiat 40 contracte de achiziții publice in valoare totală de 43.980.625,88 lei, cele mai multe și importante fiind cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. Cu cea din urmă are și cel mai valoros contract, de peste 20 milioane lei, pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul Drum Expres Craiova-Târgu Jiu.
 
Conform confidas.ro, Hamson James Alexander Christopher mai apare în Egis International SA Franța Surcursala București, în calitate de reprezentant surcursală, cât și reprezentant la Egis Route Scetaroute SA Paris Surcursala București.
 

Egis Water and Maritime

 
Egis Water and Maritime apare ca a doua firmă semnatară în contract, fiind vorba de societatea înregistrată în Franța, cu sediul în aceeași țară. Facem precizarea că firma face parte din grupul Egis, care deține firme și surcursale pe toate continetele și se ocupă cu elaborarea documentelor necesare pentru proiecte cu impact.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Firma care supervizează execuția la Centura București, contract la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 545

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 486

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 665

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 632

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 363

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 560

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 573

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 577

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

La Constanța Ziua Mondială a Apei, marcată de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (FOTO)

22 Mar 2024 391

Constanța ABADL pregătește sectoarele de plajă pentru sezonul estival 2024 (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 446

ABADL caută chiriași pentru cinci terenuri. Iată unde sunt situate!

21 Mar 2024 581

Investiții Constanța Constantin Bucur, acționarul majoritar de la FC Gloria Buzău SA, investește în Mamaia. Firma sa, BC Cogen Management SRL, va amenaja o plajă

20 Mar 2024 563

Daniel Costencu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 558

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 530