O firmă din București dotează cu mobilier peste o sută de camere ale hotelului Dacia din Neptun (document)

Sucursala pentru Reprezentare și Protocol Neptun a Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București a atribuit unei firme din București contractul „Furnizare de mobilier camere hotel - 110 seturi“. 
 
După cum se arată în anunțul de atribuire 211965/07.08.2017, „Sucursala pentru Reprezentare și Protocol Neptun dorește să încheie un contract pentru furnizarea obiectelor de mobilier necesare pentru dotarea unui număr de 110 camere de hotel - Hotel Dacia Neptun. Este necesară achiziționarea de paturi, saltele, noptiere, măsuțe TV și alte obiecte pentru dotarea unui număr de 110 camere ale hotelului Dacia din stațiunea Neptun, aflat în administrarea sucursalei. Necesarul complet este centralizat în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă, în etapa de pregătire a procesului de achiziție publică, a ales să realizeze achiziționarea de mobilier fără împărțirea pe loturi, deoarece produsele sunt similare, valoarea estimată a achiziției este mică, ceea ce ușurează mecanismele de plată în cadrul contractului și gestionarea acestuia“.
 
Criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut. S-au primit trei oferte, valoarea estimată totală fiind 378.750 de lei. Câștigătoare a fost declarată SC Mobteco Product SRL, valoarea totală (fără TVA) fiind 243.574,22 de lei.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 12 august 2017, SC Mobteco Product SRL a fost înființată în anul 2004 şi are sediul social în București. Capitalul social subscris este de 100.200 de lei, integral vărsat. Asociat unic persoană fizică și administrator al firmei este Ana Maria Vetrescu, născută pe 27 octombrie 1973, la București. Domeniul principal de activitate al SC Mobteco Product SRL este „fabricarea de mobilă n.c.a.“.
 
Potrivit Ministerului Finanţelor Publice, în 2016, SC Mobteco Product SRL a avut o cifră de afaceri netă de 3.267.918 lei, un profit net de 45.257 de lei, iar numărul mediu de salariaţi a fost 25.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Sursa foto: hoteldacia.apps.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.