O firmă din București se va ocupa de execuția tramei stradale în localitatea Chirnogeni (document)


Primăria localității constănțene Chirnogeni a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciului de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Realizare tramă stradală în localitatea Chirnogeni“.

Atribuirea a avut loc la data de 27 martie 2020. Obiectul contractului constă în execuție lucrări realizare trotuar, accese proprietăți, șanțuri și podețe tubulare pentru scurgerea apelor pluviale pe strada Negru Vodă din localitatea Chirnogeni. Trotuarul are o lungime de 435ml, o lățime de 1,5m, încadrat cu borduri 10x15cm beton C30/37; îmbrăcăminte rutieră – pavaj 6cm pe trotuar și strat asfaltic 5cm în zona acceselor; Lungime șanț beton C30/37 – 814ml; Lungime podețe D400 D600 D800 – 156m. Suprafața terenului este de 2.464mp.
Valoarea finală a contractului este de 407.255,14 lei. Firma câștigătoare este Deliver Lex Trans SRL.

Societatea câștigătoare a luat ființă în 2019, cu sediul social în București, Sector 6, strada Lt. Gheorghe Negel. Capitalul social este de 1.000 de lei, cu un număr de 100 de părți sociale, valoarea unei părți fiind de 10 lei. Asociați în firmă sunt Viorel Popescu și Elena-Aurelia Florea, ambii având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Administrator în firmă este Alexandru Ilie.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.