O firmă din Bucureşti specializată în imobiliare va furniza sare pentru deszăpezire la Cernavodă (document)


Primăria oraşului Cernavodă a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţionarea de material antiderapant – sare, necesar desfăşurării activităţii de deszăpezire pentru perioada noiembrie 2019 – martie 2020.
Atribuirea a avut loc în data de 21 noiembrie 2019, dar rezultatul final a fost publicat pe 30 decembrie 2019. 43.600 este valoarea finală a achiziţiei. Marathon Trade este societatea câştigătoare.


Societatea a luat fiinţă în anul 2007, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social este de 413.200 de lei, iar asociaţi în firmă sunt Red Circle Group Connection SRL, care are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,5362%, Andreea Gabriela Teslaru, cu o cotă de 0,4638%. Cea din urmă este şi administratorul firmei. Activitatea principală a firmei este „dezvoltare (promovare) imobiliară”. Pentru anul 2018, firma a raportat 6 salariaţi, o cifră de afaceri de 35.240.052 de lei, iar profitul a fost de 968.649 de lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.


Citeşte şi:

Ce firmă se va ocupa de reabilitarea Grădiniţei nr. 3 din Cernavodă (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Timandi Sorin

22 Jan, 2020 19:40

Când dezăpeziți..nu vedeți că nu e zăpadă......DAR BANII ÎI LUAȚI....ÎN CE BUZUNAR ÎI BĂGAȚI,,LA VOI ȘI LA CEL CE V-A APROBAT...ÎN SPEȚĂ..PRIMARUL .ȘI CONSILIERII....ȘI DACĂ..PRIN ABSURD VA DA O ZĂPADĂ..O SĂ SPUNEȚI CĂ V-A LUAT PE NEPREGĂTITE..SUNTEM SĂTUI DE MINCIUNILE VOASTRE..

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.