O firmă din Bucureşti va imprima tichetele pentru beneficiarii înscrişi în programul RESPECT, desfăşurat de Primăria Constanţa (document)

 
UP România SRL va imprima tichetele pentru beneficiarii înscrişi în programul RESPECT, desfăşurat de Primăria Constanţa.
 
Direcţia Generală Asistenţă Socială Constanţa a atribit societăţii UP România SRL contractul „Achiziţia serviciilor de imprimare şi asigurarea functionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscrişi în programul RESPECT", în valoare de 1344.000 lei. Autoritatea contractantă va încheia, în urma aplicării procedurii de atribuire, un contract, prin care se vor asigura servicii de imprimare și asigurarea funcționalității și securității tichetelor valorice, precum și de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscrisi în programul “RESPECT“ conform HCL nr. 24/23.02.2016. Fiecare beneficiar beneficiază de 4 tichete valorice cu valoare nominală de 10 lei /tichet, pentru fiecare tranşă. Numărul necesar estimat de tichete valorice distribuite într-un an va fi maxim 1.120.000 bucăţi, ce vor fi distribuite pentru un număr maxim de 35000 beneficiari în opt tranşe în plicuri conţinând fiecare 4 tichete de 10 lei. Tichetele valorice se vor livra de 8 ori pe an în plic închis, la domiciliul/resedinta/adresa de corespondenţă a beneficiarilor însrişi în programul RESPECT pentru un maxim de 35.000 persoane pe tranșă. Contractul se va încheia pe o perioadă de 12 luni şi îşi va produce efectele până la îndeplinirea obligaţiilor asumate prin contract.
 

UP România SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2020, societatea are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris de 19.022.090 lei, integral vărsat, este compus din 1.902.209 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. CD Holding Internationale din Franţa este asociat unic. Persoane împuternicite ale societăţii care desfăşoară activităţi de tipărire n.c.a.sunt Pap Elena, Anglade Julien Serge Frederic, Pavel Mihaela- Gina. În anul fiscal 2017, societatea cu 146 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 69.644.296 lei şi un profit de 1.9443.664 lei.
Situaţia financiară pe anul 2018 arată asztfel: un profit de 29.325.038 lei, un număr de 153 de salariaţi şi o cifră de afaceri netă de 78.927.078 lei.
 

Responsabuli de atribuirea contractului

 
Persoanele din cadrul autoritatii contractante cu funcţii de decizie sunt: Mereuţă Emil Andrei, Bărbatu Andrada, Zahariciuc Iuliana, Velica Ecaterina, Cocoş Adrian Florin, Ghiorghiţă Petruţa, Mădularu Anca Claudia, Bujoi George, Poptile Monica, Cociu Corina.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a celor două contracte.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citește și:
 

Dialfa Security SRL va presta servicii de pază umană, transport valori și intervenție rapidă pentru DGASC Constanța (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine va furniza Direcției Generale de Asistență Socială Constanța servicii de imprimare și asigurare a funcționalității

22 Apr 2021 2939