O firmă din Buzău va livra combustibil termic Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (document)

Conform LicitatiaPublica.ro, Almatar Trans SRL, din Buzău, va livra 80 de tone de combustibil termic lichid tip III pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa. Valoarea contractului este de 267.200 de lei.
 
Almatar Trans SRLa fost înfiinţată în 2000 şi are sediul în comuna Cozieni, judeţul Buzău, potrivit Registrului Comerţului. Firma figurează în prezent cu doi asociaţi persoane fizice: Sava Sorin N. Tarara şi Magdalena Cristina S. Tarara.

Firma se ocupă în principal cu fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului. Conform date-financiare.ro, la sfârşitul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 46.060.182 de lei, un profit net de 866.546 de lei şi 31 de salariaţi.

SC Almatar Trans SRL este firma care a executat silit Callatis Therm pentru neplată.

Potrivit Vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.

Citeşte şi O firmă din Buzău va livra combustibil pentru Hotel Club Aeroport din Eforie Sud (document)

Citeşte şi Contract de aproximativ 400.000 de lei la Spitalul din Mangalia, pentru o firmă din Buzău (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.