Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

O firmă din Constanţa va construi un pod în comuna Buchin din judeţul Caraş-Severin (document)

Primăria comnei Buchin, din Caraş-Severin, a organizat o licitaţie de atribuire a contractului „Pod peste pârâul Bolvasnita la Valea Timişului, comuna Buchin,judeţul Caraş-Severin”, potrviti LicitatiaPublica.ro.
 
Valoarea lucrărilor este de 441.235,57 de lei. Câştigătorul licitaţiei a fost SC Monolit SRL din Constanţa, strada Mihai Eminescu.
 

Despre Monolit SRL

Conform Registrului Comerţului, societatea comercială Monolit SRL a fost înregistrată la data de 5 august 1991 şi are ca obiect de activitate „Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor”.
 
Asociaţi persoane fizice în firmă sunt Cristian Stroe, de 58 de ani şi Cecilia Glodeanu, de 50 de ani, ambii din municipiul Constanţa.
 
Atât Cristian Stroe, cât şi Cecilia Glodeanu mai apar ca asociaţi în  ROAD CONSTRUCTION SRL, din Constanţa, radiată.
 
La finalul anului 2013, Monolit SRL declarase o cifră de afaceri de 3.108.060 de lei şi un număr mediu de 13 salariaţi, conform Vrajitorul.eu.  Din punct de vedere al evaluării indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.                                                                                                 
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (0.09% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (136.06% faţă de % media industriei).
 
Randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (0.81% faţă de % media industriei).
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (0% faţă de % media industriei). Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (122zile faţă de zile media industriei).
 
Aceasta nu este prima licitaţie câştigată de această firmă. Una dintre ele a presupus amenajarea unui centru pentru tineret la Agigea, în 2013. Citeşte şi Peste 1,5 milioane de lei pentru amenajarea unui Centru pentru Tineret la Agigea
 
 
Anunţul de atribuire poate fi verificat în secţiunea „Documente” a acestui articol

Sursa foto: constrantaconstruct.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.