O firmă din Dâmbovița se va ocupa de amenajarea stadionului din Hârșova (document)

Modus CF SRL din Dâmbovița și-a adjudecat contractul „Execuție lucrări privind amenajarea stadionului și a vestiarului în cadrul proiectului «Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, orașul Hârșova»“. Valoarea contractului atribuit este de 1.385.992,69 de lei.
 
Obiectivul propus pentru reabilitare este compus, în principal, din baza sportivă publică (terenul de sport propriu-zis, tribune pentru spectatori, tribune pentru oficialități și bănci pentru rezerve) și, în secundar, din corpul pentru vestiare (reabilitare vestiar).
 
Obiectivul de investiţii „Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, orașul Hârșova” va fi realizat prin proiectul transfrontalier „Borderless health through sport and cooperation -  united in the battle against diseases – SPOCO“, finanţat prin Programul INTERREG V-A România-Bulgaria 2014-2020. Implementarea proiectului se realizează în cadrul unui parteneriat româno-bulgar, descris astfel: beneficiar lider - orașul Hârșova, beneficiar 2 - Municipalitatea Shabla, Bulgaria; beneficiar 3 - Federaţia Română de Oină.
 
Autorităţi program de finanţare sunt: Autoritate de management Ro-Bg - Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră, Călărași. Obiectivul general al proiectului constă în creșterea capacităţii și eficienţei instituţiilor publice în zona transfrontalieră Constanța-Dobrich prin implementarea unei politici comune în domeniul sănătăţii, centrată pe ameliorarea și prevenirea bolilor care să contribuie în mod efectiv la degrevarea sistemului public de sănătate, actualmente suprasolicitat.
 
Obiective specifice ale proiectului sunt următoarele: modernizarea și dotarea corespunzătoare a stadionului din Orașul Hârșova; modernizarea și dotarea corespunzătoare a unei săli de sport multifuncționale, inclusiv cu un centru de reabilitare fizică pentru persoanele cu dizabilităţi, în municipalitatea Shabla, Bulgaria; informarea populaţiei din zona transfrontalieră Hârșova - Shabla cu privire la beneficiile practicării activităţilor fizice asupra stării de sănătate; stimularea populaţiei din zona transfrontalieră să facă mișcare prin programe și evenimente comune cu caracter sportiv; crearea și implementarea unui plan comun de acţiune pentru luptă împotriva sedentarismului și îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei.
 
Responsabili de atribuirea licitației
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sau a furnizorului de servicii de achiziție implicat în procedura de atribuire sunt: primar - Viorel Ionescu; viceprimar - Dumitra Stan; secretar - Doinița Cristian; administrator public - Niculai Neagu; director - Claudia Rodica Ioana; director - Carmen Mihaela Cheran; șef serviciu achiziții publice - Mihaela Dominte, Liliana Leciu - economist; Teodora-Cristina Nicolescu - inspector.
 
La aceștia se adaugă consilierii locali: George Brătianu, Maria Bucșan, Viorel Bulancea, Alexandru Bujenița, Ramona Codreanu, Ionel Dia, Vladimir Fricățel, Dumitrel Ifrim, Daniel Gheorghe, Florina-Diana Ionescu, Amet Mucterem, Selin Neculai, Emil Paraschiv, Camelia Șerban, Gabriel-Daniel Ticu, Mircea Tromiadis.
 

Modus CF SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înmatriculată în anul 2016, firma are sediul social în orașul Titu, județul Dâmboviţa. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 800 lei, integral vărsat, este compus din 80 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Modus CF SRL este deținută de Pezzella Raffaele, cetățean italian, cu

50% din capitalul social, și Mircea Alexandru Gabriel, cu 50% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor și autostrăzilor, este Pezzella Raffaele. În anul fiscal 2015, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 74.674 de lei și un profit de 9.657 de lei. Pentru anul fiscal 2016 nu există înregistrări. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 5 salariați, cifră de afaceri de 4.701.771 de lei și profit de 50.747 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.