O firmă din Piatra Neamţ se va ocupa de cadastrul bunurilor de pe raza Sucursalei RCF Constanţa (document)

Societatea Car Top SRL, din Piatra Neamţ, a obţinut de la Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA contractul „Întocmirea documentaţiilor de cadastru şi înscrierea în Cartea Funciară a bunurilor din domeniului public al statului aflate în administrarea MT şi concesiunea CNCF CFR SA pentru obiective situate pe raza Sucursalei RCF Constanţa Linia CF 810/ Medgidia - Negru Vodă“. Valoarea contractului este de 222.000 de lei fără TVA.
 
Pentru înscrierea bunurilor imobile în registrele de publicitate imobiliară ale cărţilor funciare teritoriale, în conformitate cu Legea nr. 7/1996, a cadastrului şi publicităţii imobiliare, documentaţiile necesare se execută, la comanda societăţilor comerciale cu capital de stat, de către persoane juridice sau fizice autorizate de ANCPI sau OCPI. Obiectivele feroviare, compuse din teren şi construcţiile aflate pe acestea, sunt situate pe unităţile administrativ-teritoriale Medgidia, Ciocârlia, Cobadin, Amzacea, Chirnogeni, Negru Vodă.
 
Este obligatorie consultarea planurilor de situaţie aferente obiectivelor licitate existente la Serviciul de Cadastru din cadrul Sucursalei Regionale de Căi Ferate. Suprafeţele de teren aferente obiectivelor (infrastructurii feroviare publice) aparţin domeniului public al statului şi se află în concesiunea CNCF CFR SA, conform contractului de cesiune nr. MM/224/2002 încheiat cu Ministerul Transporturilor.
 
Termenul propus pentru definitivarea serviciului (obţinerea numelor cadastrale, a extraselor de carte funciară) este de 12 luni de la data semnării contractului de către ambele părţi. După efectuarea măsurătorilor, prelucrarea datelor din teren şi a informaţilor de la OCPI, executantul întocmeşte planurile de amplasament şi delimitare (PAD) ale imobilelor şi le predă spre verificare persoanei juridice achizitoare, care va dispune modificările şi completările necesare referitoare la limitele zonei CF.
 
Recepţia preliminară se va realiza la sediul persoanei juridice achizitoare de către serviciul de specialitate, cu participarea executantului, verificându-se documentaţiile şi consemnându-se dacă s-au respectat prevederile din caietul de sarcini şi contract.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Dorin Ioan Maer - director, Radu Anton - şef Revizorat SC, Joiţa Mega - director adjunct , Vasilica Sbingheci - şef Serviciul Financiar, Constantin Stoian - şef Divizie Tehnică, Irina Pelinel - şef Serviciul Tehnic de Evidenţă Cadastru, Roxana Voicu - şef Serviciul OTN, Cătălina Nicolae - inginer, Serviciul Tehnic de Evidenţă Cadastru, Gabriela Tiron - şef Serviciul PDFCF economic, Alina Ciobanu - economist Serviciul Comercial, Camelia Răceanu - şef Oficiul Juridic, Marcel Butoi - jurist Oficiul Juridic, Camelia Nacu - Jurist Oficiul Juridic, Adriana Popescu - jurist Oficiul Juridic, Daniela Luminiţa Belu - şef Serviciul Achiziţii Publice, Daniel Marius Toader - economist, Serviciul Achiziţii Publice.

Despre firma câştigătoare

Car Top SRL este o societate înregistrată în 1995, în municipiul Piatra Neamţ. Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul 2016, firma a declarat o cifră de afaceri de 1.131.325 de lei, un profit de 138.134 de lei şi un număr mediu de 14 angajaţi. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, capitalul social subscris este de 200.000 de lei, integral vărsat, compus din 20.000 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.
 
Asociat unic al societăţii este Cristian Constantin Cucoara, născut la data de 1.05.1967, în Buhuşi, judeţul Bacău. Administratorii societăţii sunt Cristian Constantin Cucoara şi Gh. Ion Cucoara. Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bunuri estimate la peste 19 milioane de lei Zeci de locomotive ale CFR Marfă SA, scoase la mezat de AJFP Constanța (DOCUMENT)

09 Mar 2024 4180

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 592

Licitații Constanța CFR SA închiriază spații și terenuri în apropierea stațiilor CF din județul Constanța (DOCUMENT)

17 Feb 2024 1129

Sucursala Regională CF Constanța atribuie un contract de Lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța - PRIORITATEA 4 - LOT 2 (DOCUMENT)

03 Jan 2024 869

Sucursala Regională CF Constanța atribuie un contract de lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

02 Jan 2024 1042

Investiții în valoare de peste 23 milioane euro în infrastructura feroviară din incinta Portului Constanța, în cadrul Priorității 4 (GALERIE FOTO)

28 Dec 2023 889

Licitații Constanța CFR modernizează, cu 2,3 milioane de euro, trecerile la nivel cu calea ferată pe raza SRCF Constanța (DOCUMENT)

24 Dec 2023 974

Cinci companii au depus oferte la CFR pentru modernizarea stației CF Valu lui Traian

22 Sep 2023 861

CFR SA a lansat licitația pentru lucrări de semnalizare pe sectorul Hm Pajura-Mogoșoaia, pentru dublarea parțială a liniei CF

12 Jul 2023 972

Licitație pentru reparația liniei de cale ferată dintre Constanța și Palas

25 May 2023 1025

Constanța Vagoane de marfă ale Societății Naționale de Transport Feroviar de marfă CFR Marfă SA, scoase la licitație (DOCUMENT)

21 Dec 2022 2175

Mama lui Cristi Borcea, contract câștigat la CFR Constanța!

18 Nov 2022 2671

Sucursala Regională CF Constanța contractează revizii anuale și reparații la pluguri de zăpadă (DOCUMENT)

08 Nov 2022 1065

Vio - Top SRL, din București, un nou contract câștigat la CFR SA- Sucursala Constanța (DOCUMENT)

19 Oct 2022 1109

În stația CF Constanța se instalează sistem telematic de măsurare a parametrilor electrici aferenți elementelor instalațiilor SCB exterioare (DOCUMENT)

05 Oct 2022 1313