O firmă din Piatra - Olt, lucrări de întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente de pe raza SRCF Constanța (DOCUMENT)

 

 
  • Potrivit Confidas.ro, Bogjoinery Prod - Industrial SRL a încheiat 26 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.908.219,80 lei
 
CNCF „CFR“ SA - Sucursala Regională CF Constanța a atribuit contractul „Întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente de pe raza SRCF Constanța“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertant câștigător este Bogjoinery Prod - Industrial SRL, contractul (în valoare de 747413.91 lei) având data 6 septembrie a.c.
 
Lucrările necesare a fi executate se referă la repararea sau înlocuirea elementelor de şarpantă, a învelitorilor din ţiglă şi tablă, refacerea hidroizolaţiilor la acoperişurile terasă, repararea sau înlocuirea jgheaburilor sau a burlanelor, zugrăveli interioare şi exterioare a clădirilor, vopsitorii interioare şi exterioare, înlocuirea tâmplăriei vechi care nu se mai poate repara, înlocuirea geamurilor sparte, înlocuirea pardoselilor degradate, înlocuirea de tronsoane din reţelele de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare în vederea limitării piederilor din reţele şi reducerii cheltuielilor cu utilităţile, repararea sau înlocuirea instalaţiilor sanitare, de încălzire, electrice, repararea şi curăţarea unor sobe de teracotă şi a unor coşuri de fum, repararea platformelor, peroanelor şi bordurilor din staţiile CF.

• Cantităţi minime acord cadru (24 luni): 496 obiective
• Cantităţi maxime acord cadru (24 luni): 992 obiective
• Cantităţi minime contract subsecvent (durata 6 luni): 248 obiective
• Cantităţi maxime contract subsecvent (durata 12 luni): 496 obiective.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 12 septembrie, societatea Bogjoinery Prod - Industrial SRL a fost înființată în anul 2018, are adresa la Piatra - Olt, județul Olt, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Prelucrarea şi fasonarea sticlei plate “.
 

Conform Confidas.ro, în 2021 Bogjoinery Prod - Industrial SRL a avut o cifră de afaceri de 3.778.208 lei, un profit net de 835.921 lei și 20 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 2.676.575 lei, un profit net de 587.743 lei și 18 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic în firmă este Matei Damian, care îndeplinește și rolul de administrator.

 
Acesta mai apare în două firme și un PFA din județul Olt, toate în stare de funcționare: Solid Provider SRL - asociat, administrator (100%), Grup Baff Betoane SRL - administrator și Matei D. Damian Persoană Fizică Autorizată - acționar.  
 
Tot potrivit Confidas, Bogjoinery Prod - Industrial SRL a încheiat 26 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.908.219,80 lei, printre autoritățile contractante, în afară de CNCF „CFR“ SA - Sucursala Regională CF Constanța, numărându-se Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale - Unitatea Teritorială 145, Centrul de Formare și Perfectionare a Polițiștilor „Nicolae Golescu“ Slatina, CNCF „CFR“ SA - Sucursala Regională CF Craiova - Unitate Operațională, Compania Națională de Căi Ferate „CFR“ SA, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Basarab I al județului Dâmbovița, Municipiul Pitești - Consiliul local al municipiului Pitești, Școala Gimnazială Ion Pilat, Termo Craiova SRL sau Unitatea Militară 01812. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
CNACN SA Constanța, contract cu o firmă din București. Pentru ce primește aceasta peste 390.000 de lei (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.