O societate controlată de doi cetăţeni turci a semnat cu Universitatea „Ovidius“ Constanţa (document)

Gemini Information Technologies SRL şi-a adjudecat de la Universitatea „Ovidius“ Constanţa contractul „Servicii de informare/documentare online de pe platforma ClinicalKey", în valoare de 425.000 de lei. Durata acordului-cadru este de 3 ani.
 

Gemini Information Technologies SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 46.800 de lei, integral vărsat, este compus din 4.680 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Serap Akova, din Turcia, şi Ozdemiroglu Eda, din Turcia, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, a standurilor, a chioşcurilor şi a pieţelor, sunt Ozdemiroglu Eda şi Serap Akova.
 
În anul fiscal 2017, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 152.357 lei şi un profit de 128.437 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, un profit de 1.002.257 de lei şi o cifră de afaceri de 1.350.171 lei.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: prof.univ.dr. Rugina Sorin - rector; prof. univ. dr. Tuta Liliana Ana - prorector şi preşedinte cu drept de vot în Comisia de evaluare a ofertelor; prof. univ. dr. Maftei Carmen Elena - prorector; prof. univ. dr. Vancea Diane Corina Paula - prorector; lect. univ. dr. Bobe Alexandru - prorector; prof. univ. dr. Girţu Mihai - prorector şi Membru în Comisie de evaluare a ofertelor; conf.univ.dr. Iliescu Dan-Marcel - decan al Facultăţii de Medicină şi Membru în Comisia de evaluare a ofertelor;  conf.univ.dr. Tofolean Doina Ecaterina - prodecan al Facultăţii de Medicină şi Membru de rezervă în Comisia de evaluare a ofertelor; prof.univ.dr. Mirea Marioara - viza CFP;  ec. Galav Roberta-Laura - viza CFP; ing. Sârbu Laurenţiu - director general admnistrativ; ec. Atanasie Maria - director economic; c.jr. Dan Loredana Maximiliana - director juridic; ing. Mihail Luminiţa -şef Birou Achiziţii Publice şi persoană responsabilă cu aplicarea procedurii de atribuire, jur. Duţă Ludmila Gillda - responsabil de rezerva cu aplicarea procedurii de atribuire.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.