O societate din Arad a semnat un contract cu CFR- Sucursala Regională Constanța. Ce servicii va furniza firma (document)

  • Societatea Comercială de producție industrială de aparataj, centralizare și telecomandă Căi Ferate "Spiact Arad" va furniza elemente de legatură utilizate la instalațiile SCB – SRCF Constanța pentru CNCF „CFR" SA - Sucursala Regională CF Constanța- Unitate Operațională. 
CNCF „CFR" S.A. - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională a încheiat un acord cadru pentru furnizare elemente de legatură utilizate la instalațiile SCB – SRCF Constanța.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Elemente de legătură utilizate la instalațiile SCB – SRCF Constanta “. 
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea elementelor de legatură utilizate la instalațiile SCB – SRCF Constanța pentru C.N.C.F. „CFR" S.A. - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională este Societatea Comercială de producție industrială de aparataj, centralizare și telecomandă Căi Ferate "Spiact Arad".  
 
Atribuirea a avut loc în data de 21.07.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Activitatea de întreținere constă în verificarea periodică a condițiilor tehnice minime de funcționare a instalațiilor, precum și a stării tehnice a acestora, în cadrul căreia se efectuează măsurători, reglaje și reparații la instalații.

Pentru efectuarea în condiții instrucționale a lucrărilor de întreținere și reparații a infrastructurii feroviare cu personalul propriu, prin înlocuirea pieselor defecte sau care prezintă uzuri, în scopul menținerii în limitele de bună funcționare a instalațiilor și prevenirea producerii unor defecțiuni, este necesară asigurarea materialelor, pieselor de schimb și componentelor subansamblurilor.

Produsele ce urmează a fi achiziționate sunt încadrate pe urmatoarele categorii: bolțuri de diferite tipuri, ansambluri bolțuri de legătură pentru electromecanisme de macaz și circuite de cale, bucșe excentrice, bucșe concentrice și cap cruce electromecanisme de macaz EM-1, EM-2, EM-5, caietul de sarcini stabilind parametrii tehnici necesari a fi îndepliniți de către aceste produse.

Locul de livrare al produselor va fi la Secția CT-1 Constanța și/sau Secția CT-2 Fetești.

Termen de livrare a produselor: 60 zile de la data semnării contractului, dar nu mai târziu de data 29.11.2021;

Numar zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 8 zile
Entitatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari în a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 28.231 lei.

Despre Societatea Comercială De Producție Industrială De Aparataj, Centralizare Și Telecomandă Căi Ferate "Spiact Arad" SA, firma câștigătoare 
 
Potrivit Confidas. ro., societatea a fost înființată în anul 2002  și are sediul social în municipiul Arad.
  
Acționari sunt Stocklosa Iuliu, Lemnaru Gheorghe, Agregat Transport SRL, Asociaţia Salariaţilor SC Spiact Arad Sa Prod Arad, Curta Moisă, Faur Bogdan Ioan.  
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă fabricarea altor articole din metal n.c.a.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri netă de  6.594.013 lei, profit net de 169.901lei și un număr de 26 de angajați.
 
Compania Societatea Comercială De Producție Industrială De Aparataj, Centralizare Și Telecomandă Căi Ferate "spiact Arad" S.A. a încheiat 100 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.397.645,98 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără  Compania de Transport Public SA Arad, Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" – SA, Compania Nationala de Cai Ferate "CFR"SA-prin Sucursala Regionala CF Iaşi – Serviciu Achiziţii Publice.
Societate are un număr de  100 de contracte publice și 0 dosare în instanță.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Când intră în vigoare noul Mers al Trenurilor. Ce trebuie să știe constănțenii care călătoresc cu trenul

06 Dec 2022 1744

Sucursala Regională CFR Constanța a bătut palma cu două firme. Detalii din contracte (DOCUMENTE)

06 Jul 2022 1738

CN Căi Ferate SA a făcut anunțul Cine va face curăţenie în staţiile CF de pe raza Sucursalei Regionale Constanţa (DOCUMENT)

16 Apr 2022 3335

Bancul zilei Angajare la CFR

08 Feb 2022 1832

S-a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar electrificării liniei Constanța - Mangalia

14 Jan 2022 1390

Stone Construct SRL şi-a adjudecat încă un contract de la CFR - Sucursala Regională CF Constanţa (document)

12 Oct 2021 2753

Ziua Libertății de Mișcare. Alegerea variantei de mișcare, una dintre beneficiile sănătății mentale

24 Sep 2021 1972

Se desființează punctul de lucru Centrul Zonal de Marfă Constanța Acţionarii societăţii SNTFM CFR Marfă SA, convocaţi în AGEA

10 Sep 2021 2287

CFR Călători anunță Până când se vor asigura legături directe cu stațiunile de la Marea Neagră

26 Aug 2021 1684

CFR Călători anunță suplimentarea trenurilor spre litoral

15 Aug 2021 1892

Ziua Marinei Române Vor fi suplimentate cu vagoane Trenurile Soarelui, pentru turiștii care vor să ajungă pe litoral

13 Aug 2021 1575

Stone Construct şi-a adjudecat un contract de la CFR - Sucursala Regională CF Constanţa

07 Aug 2021 2912

Doar un miracol l-a salvat! Încă nu ajunsese trenul de Constanța. Un șofer inconștient a rupt bariera de la o trecere de cale ferată (video)

06 Aug 2021 4390

Vești bune pentru personalul CFR. Ce se va întâmpla cu salariile acestora

20 Jul 2021 1620

CFR Călători anunță modificări temporare în circulația trenurilor! Printre ele, și un tren de pe ruta Mangalia

28 Jun 2021 2092