O societate din Capitală va furniza materiale de curățenie către DGASPC Constanța (document)

  • DGASPC Constanța cumpără materiale de curățenie, defalcate pe loturi.
  • Societatea care va furniza materialele este Total Horeca SRL.
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța achiziționează materiale de curățenie: materiale de uz general, produse profesionale pentru mașina de spălat rufe și produse profesionale pentru mașina de spălat vase, necesare Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, defalcate pe loturi.

Descrierea contractului

 
Obiectul contractului: Autoritatea contractanta va atribui initial contracte de furnizare pentru fiecare lot in parte cu o durata de 8 luni cu finalizare pana la 31.12.2020, cu posibilitatea de prelungire pe inca 4 luni, in limita fondurilor disponibile. Contractele sunt cu caracter de regularitate, iar autoritatea contractanta opteza, in conditiile impuse de art. 165 din HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, pentru suplimentarea la nivelul maxim prevazut a cantitatilor de produse. Dreptul autoritatii contractante de a opta pentru suplimentarea cantitatilor de produse este conditionat de existenta resurselor financiare alocate cu aceasta destinatie.

Prin contractele ce urmează a fi atribuite se vor asigura cantitatile de materiale de curatenie si produse profesionale pentru a se asigura conditiile igienico sanitare in toate unitatile operationale din subordinea DGAS Constanta.

Valoarea totala a contractului, fără TVA, este de 69.619 lei.
 

Persoanele din cadrul autorității contractante cu funcții de decizie


Mereuta Emil, Barbatu Andrada, Zahariciuc Iuliana, Velica Ecaterina, Madularu Anca, Ou Daniela, Rosu Maria, Clipota Cristina, Cocos Adrian Florin, Trasca Aurora, Poptile Monica, Lazar Catalin, Arghirescu Eugen, Ene Claudia, Dobrin Marius, Cociu Corina, Florea Georgiana.
 

Despre societatea câștigătoare


SC Total Horeca SRL a fost înființată în 2014, în București, sector 5.
Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 10.400 lei, integral vărsat, compus din 1.040 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.
 
Asociații și administratorii societății sunt Emil Danalache și Nicolae Eugen Roman.
 
Activitatea principală a firmei este intermedieri în comerţul cu produse diverse.

 
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit de 330.449 lei, o cifră de afaceri de 4.318.519 lei și un număr mediu de 11 salariați.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de produse alimentare (document)

Licitație publică DGASPC Constanța cumpără tipizate (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Daniel Cadariu „Astăzi, 2 februarie, am închis, în sfârşit, şi schema de ajutor HoReCa“ (VIDEO)

02 Feb 2022 1459

Ce firme mari din ţară vor furniza aparatele electrice de uz casnic şi profesional la DGASPC Constanţa (document)

06 Dec 2018 2052