O societate din Roma a câștigat contractul de reabilitare a Edificiului Roman cu Mozaic din cadrul MINA Constanța

 
  • După trei încercări eșuate, Consiliul Județean Constanța a atribuit contractul de „Restaurarea, conservarea, amenajarea şi punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) sunt de  9.869.677 lei
  • Câștigătoarea licitației este societatea Giano Restauri din Roma, Italia, specializată în restaurări de monumente istorice
 
După trei încercări eșuate, Consiliul Județean Constanța a atribuit contractul de „Servicii de proiectare (PT+DDE), Servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări” aferente proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea şi punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic”, vezi secțiunea "documente".

Principalele activități din cadrul contractului sunt: servicii elaborare documentaţie tehnică, servicii de proiectare (fazele CU, DTAC, DTOE, DTAD, PT+CS+DDE)documentații tehnice pentru obținere avize, acorduri si autorizații şi documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire aferente obiectivului de investiții; asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor (inclusiv fazele determinante și omisiunile din proiect) și execuție lucrări propuse conform DALI/SF și conform proiectului tehnic – lucrări de construcții, inclusiv utilaje, echipamente și dotările aferente pentru: - restaurarea, consolidarea, protecţia şi conservarea monumentului istoric Edificiul Roman cu Mozaic; restaurarea, protecţia şi conservarea mozaicurilor interioare; restaurarea plasticii faţadei şi a acoperişului; dotări interioare (instalaţii, echipamente şi dotări pentru asigurarea condiţiilor de climatizare, siguranţă la foc, antiefracţie);  dotări pentru expunerea şi protecţia patrimoniului cultural mobil şi imobil.

 Etapele principale ale realizării investiţiei sunt: - organizare de şantier; - demontare instalaţii existente; - lucrări de protecţie, de eliminare a umidităţii şi a materialelor cu atac biologic; - lucrări instalaţii electrice; - lucrări instalaţii sanitare; - lucrări instalaţii de încălzire/ventilare; - lucrări de restaurare; - lucrări de amenajare sit arheologic.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) sunt de  9.869.677.04 lei.

Câștigătoarea licitației este societatea Giano Restauri din Roma, Italia, specializată în restaurări de monumente istorice. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de „construcţia clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Marius

01 Apr, 2021 21:21

Ave!!Să dăm Romei ce trebuia dat in renovare ani de zile....dar mai bine tarziu decat niciodată!!

Articole asemanatoare

Cine va face curățenie în sediile Consiliului Județean Constanța?

18 Jun 2021 3278

APM Constanţa a atribuit contractul pentru service-ul instalației de inspecție containere/vehicule cu raze X – THSCAN

18 Feb 2021 2872

Mobteco Product SRL, contract de furnizare mobilier pentru Camera de Conturi Constanța

05 Nov 2020 4753

Un SRL din Constanța modernizează Casa de Cultură din Hârșova

16 Oct 2020 3627

Cât ne costă din bugetul local promovarea campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră” ? (documente)

04 Jul 2020 3542

CNSC a obligat CJC să reevalueze oferta Cine asigură serviciile de consultanță în cadrul proiectului de reabilitare al sediului MINAC?

09 Jun 2020 2688

Firmă din Ploiești, abonată la contracte cu Primăria Constanța, realizează documentația pentru reabilitarea clădirii Teatrului de Stat (documente)

26 May 2020 4599

Cine a câștigat contractul de pază, transport valori și intervenție rapidă pentru bunurile municipalității (documente)

30 Apr 2020 3559

Thallassa Cons SRL şi-a adjudecat dirigenţia de şantier pentru extinderea Delfinariului din Constanţa

06 Feb 2020 2252

Kat Concept Design bifează un nou contract la proiectul de extindere a Delfinariului Constanţa

21 Jan 2020 3911

Iarna nu-i ca vara! Cât ne costă luminițele de Crăciun din Constanța? Totul despre firma abonată la bani publici (documente)

28 Nov 2019 2952

Actaeon SA nu s-a calificat pentru reabilitarea clădirii Muzeului de Istorie. În schimb, va restaura Cetatea Carsium de la Hârşova!

21 Nov 2019 2443

Primăria Constanţa a cumpărat autovehicule în leasing. Câştigătorii sunt din Suceava!

14 Jun 2019 2752

Firmele care construiesc incubatorul de afaceri de pe strada Celulozei vor întocmi PUZ-ul pentru modernizarea marilor bulevarde din municipiul Constanţa. Unul dintre asociaţi, fost şef la Mediu (document)

04 Jun 2019 2989

O firmă înfiinţată la începutul anului, contract de aproape 10.000 de euro de la Consiliul Judeţean Constanţa

09 May 2019 2291