O unitate militară din Constanța cumpără instalații de încălzire cu centrale termice electrice (document)

  • Thermo Frigomatic va furniza instalații de încălzire cu centrale termice electrice Unității Militare 02133 din Constanța.
  • Unitatea Militară 02133 din Constanța a încheiat un contract de achiziție publică de furnizare  instalații de încălzire cu centrale termice electrice.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Instalații de încălzire cu centrale termice electrice".Societatea care se va ocupa de furnizarea instalatiilor de incalzire cu centrale termice electrice este Thermo Frigomatic.
 
Valoarea contractului este de 18.395.736 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 22.06.2020.
 

Descrierea contractului

 
Contracte de achiziție publică furnizare produse conform Specificație tehnică anexată.

Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații privind Documentația de atribuire primite în maxim 3 zile de la primirea acestora, cel târziu până în a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor zile: 6.
Specificația tehnică anexată face parte integrantă din documentaţia de atribuire şi constituie ansamblul cerinţelor pe baza cărora se elaborează de către fiecare ofertant propunerea tehnică.

În cadrul acestei proceduri Unitatea Militară 02133 Constanţa îndeplineşte rolul de Autoritate Contractantă, respectiv Achizitor în cadrul Contractului.

Pentru îndeplinirea scopului Documentaţiei de Atribuire, orice activitate descrisă într-un anumit capitol din aceasta şi nespecificată explicit în alt capitol, trebuie interpretată ca fiind menţionată în toate capitolele unde se consideră de către Ofertant că aceasta trebuia menţionată pentru asigurarea îndeplinirii obiectului procedurii. Aceste condiţii sunt comune pentru toate secţiunile Documentației de atribuire.

Clarificările ulterioare de pe SEAP, respectiv modificările şi completările apărute în urma acestora vor face parte integrantă din prezenta Documentație de atribuire.

Ofertantul poate executa vizite de documentare şi edificare în locațiile nominalizate pentru instalarea produselor, în vederea stabilirii concrete a materialelor și necesarului de manoperă pentru îndeplinirea contractelor în perioada de la publicarea documentaţiei pe SEAP până la expirarea termenului de primire a ofertelor, cu transmiterea prealabilă a unei cereri (cu minim 24 h inainte de data planificată) care să conţină datele de identificare ale participanţilor. 
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vatu Nicolae – comandant, Grecu Sorin – locţiitor, Bujor Gheorghe – şef de stat major, Popa Ramona – consilier juridic; Ciobănuc Ionuț – contabil şef; Comisia de evaluare: preşedinte Petriman Cornel, membri: Grama Bogdan, Neagu Constantin, Pahoncea Alexandru, Anghel Alin. Membri rezervă comisie: Vlad Maria, Chirilă Iosif.

 
Firma câștigătoare este Thermo Frigomatic SRL .

Despre Thermo Frigomatic SRL


Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 3 mai 2017, Thermo Frigomatic SRL are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Ca asociat este menţionat Mihai Nicolae, care îndeplineşte şi funcţia de administrator al societăţii. Activitatea principală a firmei, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2) este „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Direcţia Hidrografică Maritimă Constanța cumpără combustibil de la OMV Petrom (document)
 
Dotări speciale, pe timp de pandemie. O unitate militară din Constanța cumpără cameră termică în infraroșu (document)

Patru cazărmi, reabilitate de Unitatea Militară 02133 Constanța. Detalii (documente)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cinci societăţi au bătut palma cu Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru întreţinerea aparatelor cu gaz (document)

05 May 2017 3880