Orange Romania, contract de 350.000 de euro cu Primăria Babadag. Fonduri europene (DOCUMENT)

Babadag - sursa foto: Primăria Babadag
  • Orange Romania SA și-a adjudecat contractul cu Primăria Babadag în urma licitației deschise.
  • Cea de-a doua ofertă depusă pentru acest contract a fost considerată neconformă.
Compania Orange Romania a semnat cu Primăria Orașului Babadag contractul vizând „implementare platformă integrată de servicii electronice și Achiziție Echipamente“, în cadrul proiectului „Simplificarea procedurilor administrative la nivelul Orașului Babadag“, cod SMIS 155168.
 
Valoarea contractului depășește 350.000 de euro și este asigurată din fonduri europene.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise, în cadrul căreia au fost depuse două oferte, dar una a fost neconformă.
 
Despre contract
 
Se arată în descrierea contractului că „obiectul general al contractului care va fi atribuit în cadrul procedurii de achiziție prin licitație deschisă constă în implementarea «la cheie» a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Orașul Babadag, prin: Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini; Furnizarea de Licențe software, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini. Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară; Furnizare de Echipamente necesare platformei informatice, în conformitate cu cerințele“.
 
Valoarea estimată inițial de către primărie pentru acest contract era de 1.765.546,22 de lei fără TVA, contractul fiind adjudecat la o valoare totală de 1.757.800 de lei fără TVA.
 
Despre Organe Romania SA
 
În ultima perioadă, compania Orange Romania a semnat contracte similare și cu primăriile din Mahmudia, Ceatalachioi și Corbu.
 

Platforma Confidas.ro arată că Orange Romania SA a fost înființată în 1996 și are sediul în București, Sectorul 1, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 47-53, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Pachetul majoritar de acțiuni, însumând 99,2%, este deținut de firma belgiană Atlas Services Belgium, în timp ce compania Radcom Inv SRL, din București, deține 0,79%.

 
Radcom Inv este deținută, în proporții egale de Computerland Romania SRL și Liana Monica Dogaru.
 
Aici menționăm că Radcom Inv SRL nu are încheiate contracte cu instituții publice, conform Confidas.ro.
 
Pentru a revenit la Orange Romania SA, conform Confidas.ro, Liudmila Climoc apare ca director, Deloitte Audit SRL și Bogdan Birta ca auditor în timp ce administratorii sunt, potrivit platformei mai sus menționate: Chirica Andrei, Nguyen Trong Phi Nguyen, Jean Marie Joseph Culpin, Christian Urs Luginbühl, Badea Nicolae, Mari-Noelle Aurelie Jego-Laveissiere și Gilles Francois Michel Deloison. 
 
În 2021, Orange Romania SA a declarat 2.377 de angajați, profit peste 597,08 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 5,84 de miliarde de lei.
 
Orange Romania are puncte de lucru în toată țara.
 
Conform sursei citate, compania Orange Romania SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 466.241.254,21 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și
Primăria Babadag, contract de 3,6 milioane de euro cu șase companii. 2AOP Architecture Constanța, printre afaceriștii asociați (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Foști parteneri cu fiul senatorului PSD Paul Stănescu Primăria Năvodari se opune dizolvării Bizantine Art Proiect SRL, controlată de familia preotului Iscru, din Dăeni (DOCUMENTE)

14 May 2024 701

Licitații Tulcea Euroest Plus Imobiliare SRL și Troia Premium Construct SRL, contract de peste jumătate de milion de euro pentru reabilitarea unui bloc din Tulcea (DOCUMENT)

30 Apr 2024 608

Licitații Tulcea Elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Babadag vor primi, zilnic, pachete alimentare de la SC Complex Anelis SRL (DOCUMENT)

19 Apr 2024 687

Licitații Tulcea Primăria alocă peste trei milioane de euro pentru reabilitarea energetică a mai multor blocuri din municipiu (DOCUMENT)

29 Jan 2024 1035

Primăria Tulcea a încheiat un contract de peste un milion de euro pentru creșterea eficienței energetice la nivelul clădirilor multifamiliale rezidențiale din județ (DOCUMENT)

17 Jan 2024 1064

Licitații Tulcea Primăria Babadag cumpără alimente pentru a le distribui elevilor de la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” (DOCUMENT)

21 Nov 2023 1047

Primăria Babadag, contract de 3,6 milioane de euro cu șase companii. 2AOP Architecture Constanța, printre afaceriștii asociați (DOCUMENT)

25 May 2023 2001

Primăria Babadag, licitație deschisă pe 5,34 milioane de euro! Participanții trebuie să aibă cifra de afaceri anuală peste 9 milioane de euro (DOCUMENT)

31 Jan 2023 1749

Primăria Oraşului Babadag, judeţul Tulcea angajează. Ce posturi sunt scoase la concurs

22 Jun 2022 1713

Se modernizează locurile de joacă din Tulcea!

05 May 2022 1664

Județul Tulcea Primăria Babadag va moderniza sistemul de iluminat public. Iată ce sumă a alocat! (DOCUMENT)

02 Feb 2022 2757

Primăria Orașului Babadag, județul Tulcea, contract cu o firmă din București. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

22 Jan 2022 3059

Județul Tulcea Filips Art Design a semnat un contract cu Primăria Babadag. Ce servicii va furniza firma

20 May 2021 3772

Ce firmă se va ocupa de construcția unui parc cu spații de joacă în comuna Sfântul Gheorghe, județul Tulcea

16 Apr 2021 3390

Sărbătoare mare pentru militari 140 de ani de la înființarea Diviziei Active Dobrogea, celebrată la Babadag (video)

27 Oct 2018 2658