Peste 990.000 de euro, pentru modernizarea infrastructurii rutiere în Limanu, județul Constanța. La ce firmă merg banii (DOCUMENT)

  • Firma care și-a adjudecat contractul, a cărui valoare depășește 990.000 de euro, la cursul actual, este Autoprima Serv Constanța.
  • Finanțarea este asigurată prin Programul Național Anghel Saligny.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Primăria Comunei Limanu a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere în localitate, în zona de Vest.
 
Firma care și-a adjudecat contractul, a cărui valoare depășește 990.000 de euro, la cursul actual, este Autoprima Serv Constanța.
 
Finanțarea este asigurată prin Programul Național Anghel Saligny.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că au fost depuse trei oferte pentru acest contract, dintre care una a fost declarată inacceptabilă.
 
Valoarea totală a contractului a fost estimată inițial de către autoritatea contractantă la 5.317.444,35 de lei fără TVA, contractul fiind adjudecat de Autoprima Serv la o valoare totală de 4.886.823,36 de lei fără TVA.
 
Conform SEAP, nu este posibilă subcontractarea lucrării.
 
Se arată în descrierea achiziției publice că este vorba despre execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ,, Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră, Zona de Vest localitatea Limanu, comuna Limanu“, acesta fiind depus și aprobat pentru finanțare prin Programul Național Anghel Saligny.
 
„Autoritatea contractantă achiziționează execuția lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea străzilor prevăzute în proiectul tehnic și anume străzile Salciei, Stejarului, Bradului, Pinului și Mărului“, potrivit descrierii contractului.
 

De asemenea, se face precizarea că „organizarea funcțională propusă a urmărit structura existentă și rezolvarea unor disfunctionalități în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii de transport la nivelul comunei Limanu“.
 
Despre Autoprima Serv

 
Numele societății constănțene Autoprima Serv este cunoscut în Dobrogea, ca urmare a contractelor priivnd asfaltările și întreținerea rețelelor de drumuri din diferite localități.
 
La finele anului trecut, societatea și-a adjudecat, alături de mai multe companii, contractul privind întreținerea drumurilor din porturile constănțene, de la CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 25 aprilie 2023, compania Autoprima Serv a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 181 bis.
 
Firma se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor, iar părțile sociale sunt deținute în cote egale de Adrian și Iudit Balagiu, administratori ai firmei.
 
 
Numele lui Adrian Balagiu figurează și în Road Mix Technology București și Roadmax Construct SRL Constanța, ambele companii cu cel puțin un contract public încheiat.
 
Pentru a reveni la Autoprima Serv, firma a avut un număr de angajați mai mare în 2021 (173), a înregistrat o creștere a profitului, care s-a situat în 2021 la 9,88 milioane de lei, dar și a cifrei de afaceri, ajungând în 2021 la 115 milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru și în Ovidiu, județul Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Autoprima Serv SRL a încheiat 120 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 372.896.234,16 lei.
 
Printre acestea, se numără și unele încheiate inclusiv cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru estetica rutieră privind Autostrada Soarelui și A4, dar și pentru gardurile de protecție în anumite zone.
 
De asemenea, firma a semnat contracte și cu Primăria Năvodari, Primăria Techirghiol, Primăria Tulcea, Primăria Ghindărești, CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, dar și alte instituții publice.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Două firme „împușcă” un contract de 37 milioane lei de la Primăria Tulcea (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

APM Constanța Undă verde pentru edificarea unui bar în Vama Veche

11 Apr 2024 475

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 526

Licitații Constanța Primăria Limanu organizează licitație pentru modernizarea mai multor străzi (DOCUMENT)

07 Apr 2024 468

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1781

Firme Constanța Zaradise-Adiuvo SRL, preluată de Omer Ünlü! Sediul social din Vama Veche, schimbat în București

05 Apr 2024 468

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

04 Apr 2024 417

Primăria Limanu, județul Constanța, a vândut un imobil unei firme din București

04 Apr 2024 493

Primăria Comunei Limanu, județul Constanța modernizează mai multe străzi. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

30 Mar 2024 1031

Un restaurant din Vama Veche a pierdut la Tribunalul Constanța procesul cu primarul și consiliul local din Limanu

28 Mar 2024 573

Licitații Constanța Îmbunătățirea securității la Școala Gimnazială Nr. 1 Limanu prin sistem de supraveghere video IP (DOCUMENT)

28 Mar 2024 391

O firmă din Constanța dă în judecată Consiliul Local și Unitatea Administrativ Teritorială Limanu. Dosarul, pe rolul Curții de Apel

25 Mar 2024 545

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1704

Afaceri Constanța O nouă societate aduce servicii de cazare în satul 2 Mai

22 Mar 2024 643

Știri Constanța Șofer tras pe dreapta în Limanu. Ce a descoperit Poliția în urma verificărilor (VIDEO)

18 Mar 2024 551

Firme Constanța Hambar Vama Veche SRL își extinde activitatea cu un punct de lucru nou

16 Mar 2024 557