Pink Post Solutions SRL a încheiat un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENT)

  • Valoarea contractului este de 25.077.5 lei fără TVA
  • Post Solutions SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în Voluntari, județul Ilfov și se ocupă de alte activități poștale și de curier
  • Asociatul majoritar este compania cipriotă Compania Intrapan Limited (98,1%), care are ca partener Pink Post Office SRL (1,9%, deținută, la rândul său, de Compania Intrapan Limited și Pink Post Solutions SRL
  • Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu, al cărui nume se regăsește și în Radius Intermed SRL și Pink Express Delivery SRL (administrator)
  • Pink Post Office SRL, la rândul său, figurează și în Bitcore Software Systems SRL, Pink Post Publimail SRL, Pink Post Info SRL și Pink Express Delivery SRL
 


 
Compania ilfoveană Pink Post Solutions SRL a semnat un nou contract de servicii poștale de distribuire a corespondenței cu SPIT Constanța.
Valoarea contractului este de 25.077.5 lei fără TVA.
 
Despre Pink Post Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, Pink Post Solutions SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în Voluntari, județul Ilfov și se ocupă de alte activități poștale și de curier.
 
Asociatul majoritar este compania cipriotă Compania Intrapan Limited (98,1%), care are ca partener Pink Post Office SRL (1,9%, deținută, la rândul său, de Compania Intrapan Limited și Pink Post Solutions SRL).
 
Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu, al cărui nume se regăsește și în Radius Intermed SRL și Pink Express Delivery SRL (administrator).
 
Pink Post Office SRL, la rândul său, figurează și în Bitcore Software Systems SRL, Pink Post Publimail SRL, Pink Post Info SRL și Pink Express Delivery SRL.

 
Pink Post Solutions SRL figurează cu 247 de achiziții directe (Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea, TEGA SA, Municipiul Reșița printre autoritățile contractante) și 60 de contracte publice (SPIT Constanța, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Direcția Fiscală Brașov printre autoritățile contractante).
 

În 2022, Pink Post Solutions SRL a declarat 14 angajați, pierderi peste 1,79 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 86,58 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SPIT Constanța, în top achiziții publice și anul acesta. Vezi cu cine a încheiat ultimele trei contracte și pentru ce? (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 288

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 298

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 357

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 608

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1631

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 545

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 540

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 590

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 453

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 611

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 752

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 762

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 851

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 690

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 601