Ponton de acostare la Jurilovca, în județul Tulcea. Contractul, câștigat de o firmă din 23 August, în care asociat e și Remus Cristy Băisan (DOCUMENT)


 
  • Valoarea totală a contractului este de 639.900 lei, ofertant câștigător fiind firma Marinetek NSD SRL.
 
Comuna Jurilovca, din județul Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție ponton de acostare în cadrul proiectului «Facilități de acostare pentru ambarcațiuni în com. Jurilovca, jud. Tulcea»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 30 martie a.c. Valoarea totală a înțelegerii este de 639.900 lei, ofertant câștigător fiind firma Marinetek NSD SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, „acest produs este necesar în vederea îndeplinirii obiectivului general al proiectului, respectiv amplasarea de pontoane de acostare pe teritoriul comunei Jurilovca, ce face parte din zona FLAG Delta Dunării. Această activitate eligibilă contribuie la încurajarea investițiilor care vor susține și vor ajuta în dezvoltarea activității comunității locale de pescari și activitățile ecoturistice și implicit sporirea atuurilor de mediu și atenuarea schimbărilor climatice“.
 
Despre Marinetek NSD SRL
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată marți, 11 aprilie 2023, societatea Marinetek NSD SRL a fost înființată în anul 2019, are adresa sediului social în comuna 23 August, în județul Constanța, este în stare de funcționare, iar activitatea principală a firmei este „Construcţii hidrotehnice“.
 
Conform sursei citate, în Marinetek NSD SRL asociați sunt Ioana-Alina Costea (cu 30%), Remus-Cristy Băisan (cu 35%) și Mihaela Băisan (cu 35%), Remus-Cristy Băisan deținând și calitatea de administrator. Acesta este fost consilier județean constănțean, iar în 2017 a fondat partidul România Modernă și Demnă, fiind președinte fondator.  
 
Potrivit ONRC, în 2021 Marinetek NSD SRL a avut o cifră de afaceri netă de 2.613.120 lei, un profit net de 755.110 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 7. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri netă de 1.028.886 lei, o pierdere netă de 41.772 lei și același număr mediu de salariați.
 

Platforma Confidas.ro informează și că Marinetek NSD SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.836.053,10 lei, autoritățile contractante, în afară de Comuna Jurilovca, fiind Comuna Ciugud, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Marină Grigore Antipa, Orașul Techirghiol, Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina și UM 02133.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Primăria Jurilovca)

 
Citește și:
 
Vodafone Romania, contract pentru implementarea serviciilor electronice la Primăria Jurilovca, județul Tulcea (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.