Ponton sub formă de ancoră pe lacul Techirghiol. Contractul pentru reconstruire a fost adjudecat de Marinetek NSD (document + galerie foto)

Contractul de achiziţie publică „Reconstruirea cheului de acostare şi agrement pe lacul Techirghiol“, în valoare de 1.203.025,53 lei, a fost atribuit de Primăria Techirghiol societăţii Marinetek NSD SRL.
 
Este vorba despre un chei (ponton) plutitor, a cărui suprafaţa de promenadă va fi realizată din pin nordic impregnat sub presiune, tratament necesar pentru a rezista factorilor de mediu din zonă. Cheiul (pontonul) va avea în plan formă de ancoră, care va avea următoarele dimensiuni generale: coada ancorei - componenta dreaptă a acesteia va avea o lungime de 97,50 metri, componenta perpendiculară pe aceasta va avea o formă curbată şi se va desfăşura pe o lungime totală de 87,50 metri, lăţimea utilă a suprafeţei de promenadă va fi de 4 metri. Cheiul (pontonul) va fi dotat cu 13 bănci, 13 stâlpi de iluminat, 13 coşuri de gunoi, balustrade de protecţie, iar în partea dinspre larg se va realiza o scenă tip amfiteatru. Tot materialul lemnos folosit la lucrare va fi pin nordic impregnat sub presiune.
 
Trecerea de pe mal pe ponton se va realiza prin intermediul unei pasarele din aluminiu, tratată pentru mediul marin. Fixarea pasarelei de mal se va realiza printr-un pinten de beton amplasat pe mal. Capătul de pe ponton al pasarelei de aluminiu va fi în rulare pe ponton, pe plăci de alunecare.
 

Marinetek NSD SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2019, Marinetek NSD SRL are sediul social în comuna 23 August. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Băisan Mihaela este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de construcţii hidrotehnice.
 

Responsabili de atribuirea contactului

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: primar - Soceanu Iulian Constantin; viceprimar - Zisu Florin; secretar - Parosanu Niculina; inspector financiar economic - Valeanu Viorel; inspector achiziţii publice - Malai Nicoleta Elena; inspector contabilitate buget - Netoiu Lavinia; inspector achiziţii publice - Dragan Elena; consilier juridic - Chirea Lenuţa; inspector relaţii cu publicul - Palamariu Cristina Mariana; inspector Urbanism - Neacşu Dan Sebastian; arhitect şef - Jifcu Marius Dorel; dar şi consilierii locali - Abdula Edvin, Abdula Ersan, Curtacai Tanher, Babanica Doina Marinela, Bari Zerrin, Bogoi Dan, Constandin Florea, Drăghici Doru, Guteanu Stere, Ismail Temugin, Picoiu Adrian Teodor, Pucichi Dănuţ, Saileanu Marius, Slincu Ioan.
 
„Îmi face o deosebită plăcere să vă anunţ că am semnat contractul de lucrări pentru proiectul «Reconstruire cheu de acostare si agrement pe lacul Techirghiol». Cu o valoare de peste 1,6 milioane de lei, bani exclusiv alocaţi din bugetul local, proiectul, a cărui implementare va dura aproximativ 5 luni, se doreşte să vină în completarea proiectelor demarate pentru îmbunătăţirea infrastructurii turistice. Noul ponton de promenadă va avea forma unei ancore şi va fi amplasat în zona centrală, în locul pontonului existent care se află într-o stare avansată de degradare. Coada ancorei, respectiv componenta dreaptă a acesteia, va avea o lungime totală de aproximativ 98 m, în timp ce forma curbată va avea o lungime de aproximativ 88 de metri. Lăţimea suprafeţei de promenadă va fi de 4 m. Întreaga suprafaţă de promenadă va fi iluminată ornamental şi dotată cu mobilier urban. Prin implementarea acestui proiect, vom oferi atât locuitorilor, cât şi turiştilor o nouă zonă de promenadă care vine în completarea falezei existente“, a transmis primarul oraşului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Firma unui fost consilier județean din Constanța, contract cu Primăria Crișan (DOCUMENT)

02 Nov 2023 1148

Licitații Tulcea Marinetek NSD SRL din Constanța, a fostului consilier județean Remus Cristy Băisan, contract cu Primăria Sfântu Gheorghe (DOCUMENT)

28 Aug 2023 999

Ponton de acostare la Jurilovca, în județul Tulcea. Contractul, câștigat de o firmă din 23 August, în care asociat e și Remus Cristy Băisan (DOCUMENT)

11 Apr 2023 2652