Porr Construct a semnat un contract cu Constanta South Container Terminal. Ce lucrări va executa (DOCUMENT)

  • Execuția lucrărilor ce fac obiectul prezentei proceduri de atribuire presupune amenajarea a 16 ha pe Molul II-S din Portul Constanța
 
Constanta South Container Terminal SRL a atribuit un contract, în urma unei licitații pentru executarea unor lucrări în cadrul unui proiect.
 
Atribuirea a avut loc pe 31 martie 2022, iar rezultatul a fost afișat la data de 8 aprilie. Este vorba de execuție lucrări de infrastructură portuară prevăzute prin proiectul “Modernizarea şi dezvoltarea capacităţii portului Constanţa - dezvoltarea infrastructurii portuare în zona de dezvoltare A, MOL II-S Port Constanţa Sud prin extinderea platformei portuare facilitând transportul multimodal” depus în cadrul Apelului pentru îmbunătățirea condițiilor de navigație și dezvoltarea infrastructurii și suprastructurii portuare situate pe rețeaua TEN-T Core (beneficiari publici si privati) proiecte noi de investiții lansat pentru POIM , Axa prioritară 1 Îmbunătăţirea mobilităţii prin dezvoltarea reţelei TEN-T şi a transportului cu metrou, Obiectivul Specific 1.3 (O.S.).
 
Execuția lucrărilor ce fac obiectul prezentei proceduri de atribuire presupune amenajarea a 16 ha pe Molul II-S din Portul Constanța Sud, în zona danelor 126-130.

În acest scop, realizarea investiției va include următoarele componente:

• Platforme portuare și lucrări hidrotehnice
• Rețele de alimentare cu apă potabilă, incendiu și canalizare menajeră și pluvială
• Rețele electrice și curenți slabi
• Clădiri/Arhitectură/Rezistență
Valoarea totală a contractului este de 247.761.163,59 lei. Firma câștigătoare este Porr Construct SRL.
 

Despre Porr Construct SRL

 
Societatea a fost fondată în anul 2004, având sediul social în București, pe strada Dimitrie Pompeiu. Activitatea principală a firmei constă în „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Asociat unic este Porr Bau GMBH, care are sediul în Austria, Viena. Administrator sunt Ana Maria Gabriela Cojocaru, Mario Kurt Proell, cât și Vladimir Spirescu. În 2020, firma a raportat 813 salariați, la o cifră de afaceri de 845.480.193 lei, cu un profit de 23.483.157 lei. Compania a încheiat 211 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.352.565.022,04 lei.

 
 
Conform Confidas.ro, Mario Kurt Proell mai este administrator la Porr Bau GMBH Viena Surcursala București, Porr Construct SRL este asociat în BBGSRO Construction SRL, iar Vladimir Spirescu mai este administrator la Porr Bau GMBH Viena Surcursala București.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Ce decizii s-au luat pentru Constanța South Container Terminal, companie deținută de o firmă din Insulele Virgine Britanice
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Contract semnat între Porr Construct și Constanta South Container Terminal

27 Sep 2023 1365

CNAIR A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești, Tigveni - Curtea de Argeș!

06 Mar 2021 1427

Compania Națională de Autostrăzi face precizări cu privire la lucrările de reparații ale A2, București-Constanța.

09 Jun 2020 1347

CNAIR a semnat Acordurile-Cadru pentru lucrările de întreținere a părții carosabile ale Autostrăzii Soarelui

07 Jun 2019 1225

Ce societate se va ocupa de reparaţia sectorului Bucureşti - Fundulea al Autostrăzii Soarelui

10 May 2019 1222

CFR SA a desemnat firma câştigătoare a licitaţiei „Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti”

25 Feb 2019 1154

Licitaţie de peste 707 milioane de lei organizată de ABADL 15 firme „se bat“ pentru execuţia lucrărilor de reducere a eroziunii costiere (document)

17 Apr 2018 5573