Premium Carex SRL a obţinut un contract de la Primăria Isaccea, județul Tulcea (DOCUMENT)


 
 
Primăria Isaccea, județul Tulcea, a încheiat un acord cadru pentru realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/ acordurilor/ autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari si Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu titlul „ÎMBUNĂTĂȚIREA SPAȚIILOR PUBLICE URBANE ETAPA I, ORAȘ ISACCEA, JUDEȚUL TULCEA“ 
 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/ acordurilor/ autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari si Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu titlul „ÎMBUNĂTĂȚIREA SPAȚIILOR PUBLICE URBANE ETAPA I, ORAȘ ISACCEA, JUDEȚUL TULCEA““.  


 
Societatea care se va ocupa de furnizarea lucrărilor  pentru Primăria Isaccea, este Premium Carex S.R.L.
 


Atribuirea a avut loc în data de 25.01.2022.   


 
Descrierea contractului

 
Investitia cuprinde Realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/ acordurilor/ autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari si Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu titlul „ÎMBUNĂTĂȚIREA SPAȚIILOR PUBLICE URBANE ETAPA I, ORAȘ ISACCEA, JUDEȚUL TULCEA“
Valoarea estimata totala proiectare si executie lucrari conform devizului realizat la faza de DALI pentru Realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari si Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu titlul „ÎMBUNĂTĂȚIREA SPAȚIILOR PUBLICE URBANE ETAPA I, ORAȘ ISACCEA, JUDEȚUL TULCEA“ este de 6.355.179,95 lei formata din:
 

A. Realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari cu o Valoare estimata este de 245.000,00 lei, formata din:
 

Cap. 3.5.4. - Valoarea estimata - Documentatii tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor: 20.000,00 lei fara TVA;
Cap. 3.5.6. - Valoarea estimata - Proiect tehnic si detalii de executie: 180.000,00 lei fara TVA;
Cap. 3.8.1. - Valoarea estimata - Asistenta tehnica din partea proiectantului: 45.000,00 lei fara TVA;
B. Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu o Valoare estimata este de 6.110.179,95 lei, formata din:
Cap. 4.1. - Valoarea estimata - Constructii si instalatii: 6.019.881,72 lei fara TVA;
Cap. 5.1.1 – Valoare estimată – Lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier : 90.298,23 lei fără TVA ;

Valoarea estimata fara TVA: 6.355.179,95 Monedă: RON
 

Atentie: Termenul in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari sau informatii suplimentare este in a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor, in masura in care aceste solicitari vor fi adresate in termenul prevazut la sectiunea I.3 din INSTRUCTIUNILE PENTRU OFERTANTI, respectiv 10 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.


Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 5572714.38 RON
 


Despre Premium Carex S.R.L., firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2020, sediul social nefiind menționat  .
  
Administrator este Tivadar Adrian. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 26.000lei, profit net de -132.713  lei și un număr de 5 angajați. Societatea a raportat 2 puncte de lucru. Compania PREMIUM CAREX S.R.L. a încheiat 5 contracte de achiziții publice in valoare totală de 703.290,00   lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Primaria Roșiorii de Vede și S.C. Urbis Servconstruct S.R.L.
 
Societate are un număr de 5 contracte publice.
 


 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Tulcea Contract semnat între Primăria Isaccea și o firmă din București. Ce proiect este vizat (DOCUMENT)

28 Nov 2021 3604

Județul Tulcea Primăria Isaccea a cumpărat servicii pentru modernizarea, extinderea și dotarea infrastructurii învățământului general obligatoriu (document)

08 Oct 2021 2345