Primăria Comunei Independenţa va plăti peste 3,5 milioane de lei pentru modernizarea drumului dintre localităţile Fântâna Mare şi Tufani (document)

Primăria Comunei Independenţa plăteşte 3.703.693,95 de lei pentru modernizarea DC 30 A, drum ce leagă localităţile Fântâna Mare – Tufani, din comuna Independenţa, judeţul Constanţa, informează LicitatiaPublica.ro.
 
Contractul este finanţat prin Programul naţional de dezvoltare locală, Subprogramul "Modernizarea satului românesc".
 
Graficul de execuţie al lucrărilor va fi unul flexibil, stabilit împreună cu achizitorul şi va fi condiţionat de alocaţiile financiare disponibile puse la dispoziţia achizitorului de către MDRAP, conform contractului de finanţare încheiat pentru acest proiect cu comună Independenţa. În situaţia în care MDRAP nu alocă sumele angajate în contractul de finanţare încheiat cu comună Independenţa , această are dreptul de a sista lucrările până la găsirea sursei de finanţare necesară finalizării implementării proiectului.
 
Obiectivul este împărţit în 3 tronsoane care cuprind următoarele categorii de lucrări: - Terasamente; - Suprastructură; - Rigole pereale; - Podeţe; - Lucrări siguranţă circulaţiei.  Valoarea contractului este de 3.703.693,95 de lei.
 
Câştigător a fost declarat societatea Autoprima Serv SRL, cu sediul în municipiul Constanţa.
 

Ce spune Registrul Comerţului

 
Conform Registrului Comerţului, Autoprima Serv SRL a fost înregistrată din 1999, iar unic asociat în firmă este Iudit Balagiu, de 47 de ani. Confirm Vrajitorul.eu, la finalul anului 2013 o cifră de afaceri 54.697.307.
 
În funcţie de indicatorii financiari, Autoprima Serv SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (11.55% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (15.2% faţă de % media industriei). Randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (32.92% faţă de % media industriei). Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (22.82% faţă de % media industriei). Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (45zile faţă de zile media industriei).
 

Aceeaşi firmă a mai câştigat licitaţii de modernizare a drumurilor din localităţi consănţene. Primăria comunei Horia a atribuit, în 2013,  un contract în valoare de 699.950,77 lei, firmei Autoprima Serv SRL din Constanţa. Citeşte Contract pentru modernizarea unui drum din comuna Horia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.