Primăria Comunei Văcăreni, din județul Tulcea, cumpără Sisteme All in One pentru o activitate mai eficientă a angajaților. Ce firmă și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

Primăria Comunei Văcăreni - Sursa foto: Facebook.com
  • Valoarea totală a contractului este de 47.940 de lei fără TVA, acesta fiind atribuit în urma unei licitații deschise în cadrul căreia au fost depuse două oferte admisibile.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Comuna tulceană Văcăreni a semnat cu firma Tryamm Trading Consulting, din București, contractul privind dotarea instituției cu Sisteme All in One pentru implementarea proiectului finanțat cu fonduri UE „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea – UAT Comuna Văcăreni“, cod SMIS 154762 finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.
 
Valoarea totală a contractului este de 47.940 de lei fără TVA, acesta fiind atribuit în urma unei licitații deschise în cadrul căreia au fost depuse două oferte admisibile.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Despre contract
 
Se arată în descrierea contractului că „prin prezenta achiziție publică se dorește achiziționarea unui număr de 12 bucăți de echipamente de tip Sisteme All in One (AiO) 24"“.
 
De asemenea, se mai face precizarea că „utilizarea echipamentelor de tip Sisteme All in One (AiO) 24" va permite instituției un alt mod, mult mai modern de adresabilitate a solicitărilor clienților, prin creșterea productivității, o activitate mai eficientă a angajaților, precum și o calitate ridicată a serviciilor prestate“.
 
Astfel, „scopul achiziției vizează creșterea performanței administrației publice la nivelul local și instituțiilor subordonate, în domeniul asigurării serviciilor sociale și medicale, prin implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative cu caracter general de tip front-office și back-office, respectiv eficientizarea fluxurilor de comunicare intra și interinstituționale“.
 
„Achiziția se derulează în contextul implementării,Proiectului cu titlul «Ecosistem digital interconectat si integrat in cadrul ITI Tulcea –UAT Comuna Vacareni aflate încompetenţa UAT ComunaVacareni»,cod SMIS 154762, proiect co-finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, apelul POCA/972/2/1/Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SICAP“, potrivit informațiilor publice.
 

Despre Tryamm Trading Consulting SRL
 
Compania Tryamm Trading Consulting SRL este cunoscută și pe piața din Constanța, în urma contractelor semnate cu Autoritatea Navală Română sau Academia Navală Mircea cel Bătrân.

 
În plus, recent, societatea și-a adjudecat un contract similar cu cel de acum în comuna constănțeană Istria vizând furnizarea de echipamente IT.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 23 februarie 2023, societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în București, Sectorul 6, Drumul Valea Cricovului nr. 38A, având ca obiect de activitate comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
 
Asociați sunt Dănuț Florin Modoran (80%) și Cristian Aionesei (20%), ambii fiind și administratorii societății.
 
Numele lui Dănuț Florin Modoran se regăsește și în Amasco SRL București, dar și în Greentronics SRL Teleorman, în timp ce Cristian Aionesei figurează și el în Greentronics SRL.
 
În ce privește activitatea Tryamm Trading Consulting, în 2021 firma a avut 24 de angajați, profit peste 310.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 13,69 de milioane de lei, toate valorile fiind în scădere față de anul precedent.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Mediaș și București.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Tryamm Trading Consulting SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.886.155,17 lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu societatea se numără Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Administrația Națională a Penitenciarelor, Administrația Națională de Meteorologie RA, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Tulcea
Primăria comunei Maliuc a încheiat un contract pentru cumpărarea de calculatoare (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Spectaculoasa fântână arteziană de pe Faleza Ivan Patzaichin va fi redeschisă!

25 Apr 2024 194

#DobrogeaDigitală Cernavodă în anul 1879 - „Este susceptibil de a deveni o piață importantă“

25 Apr 2024 308

Tulcea Jandarmii, în vizită la Școala nr. 12 – au fost aduși și câinii de serviciu

25 Apr 2024 210

Oportunități de carieră la ISU Tulcea! Iată ce trebuie să știi

25 Apr 2024 237

Polițiștii din Tulcea, la datorie pentru o sărbătoare a Floriilor în siguranță

25 Apr 2024 207

Decizie finală în dosarul Dănuț Căpățînă și Sorin Strutinsky! Proces penal încetat, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale

24 Apr 2024 729

#DobrogeaDigitală Medgidia în anul 1879 - „Negustori şi ţărani veneau aici chiar din țări foarte depărtate de Dobrogea“

24 Apr 2024 873

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 458

Angela Bianca Ispas, șef în Parchetul Tribunalului Tulcea încă două luni

24 Apr 2024 345

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 531

Colegiul Prefectural Tulcea Măsurile luate de autorități, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

23 Apr 2024 364

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

23 Apr 2024 356

Tulcea Ministrul Sorin Grindeanu, prezent la conferința de recepție a Aeroportului Internațional „Delta Dunării”

23 Apr 2024 480

ARBDD Ziua Pământului celebrată de copii la Sulina, județul Tulcea

23 Apr 2024 290

UPDATE Tulcea Intervenție de urgență - un apartament a explodat!

23 Apr 2024 582