Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Primăria Constanța plătește 130.000 lei unei firme din București. Iată de ce


„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Deloitte Audit SRL a adjudecat prin negociere directă contractul „Servicii de analiză și evaluare a sistemului de control intern la nivelul autorităților publice“, de la Primăria Constanța. Valoarea contractului este de 130.000 lei (28,764.2438 euro)
 
Deloitte Audit SRL se va ocupa de analiza proceselor interne ale instituției, identificarea si evaluarea riscurilor ce pot impacta obiectivele proceselor, identificarea măsurilor definite de management pentru gestionarea riscurilor. Serviciile vor fi prestate în 90  de zile calendaristice. Anunțul de atribuire a fost publicat pe SEAP.
 
Despre DELOITTE AUDIT SRL
 
Înființată în anul 1995, firma are sediul social în Bucureşti, strada . Nicolae Titulescu. Capitalul social subscris de 10.000 lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale.
 
Asociaţi persoane juridice sunt Deloitte Central Europe Holdings Limited, cu sediul în Cipru, cu 46% din capitalul social. Asociaţi Persoane Fizice sunt Farrukh Zafar Khan, născut pe 26.05.1969, în New Castle Upon Tyne, cu 10% din capitalul social, Alexander Madeline – Dalila, născută pe 22.07.1968, în Bucureşti, cu 10% din capitalul social, Ahmed Hassan, născut pe 01.03.1968, în Pakistan, cu 12% din capitalul social, Ionescu Andrei, născut pe 24.09.1975, în Bucureşti, cu 2% din capitalul social, Mirea Ioana Alina, născută pe 19.03.1974, în Ploieşti, Prahova, cu 5% din capitalul social, Mardare Sorina Cristina, născută pe 26.10.1968, în Bucureşti, cu  5% din capitalul social, Petr Pruner, născut pe 22.09.1973, în Plana, Cehia, cu  5% din capitalul social, Lobdă Adriana Simona, născută pe 04.09.1971, în Bucureşti, cu 5% din capitalul social.

Persoane împuternicite sunt Khan Farrukh Zafar, Badin Dan Cristinel, Lobda Adriana-Simona, Mirea Ioana-Alina, Mardare Sorina-Cristina, Ahmed Hassan, Ploem Johnny Jozef Hubert, Ionescu Andrei, Alexander Madeline – Dalila. DELOITTE AUDIT SRL desfășoară activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.