Primăria Cuza Vodă construiește o grădiniță în localitate. Ce firmă se ocupă de lucrări și în cât timp trebuie să fie gata (DOCUMENT)

Primăria Cuza Vodă
  • Contractul a fost atribuit prin procedura simplificată companiei DGI Divert Expert SRL, din Cernavodă.
  • Durata de execuție a lucrărilor este, potrivit datelor oficiale, de 20 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Peste 313.000 de euro pune la bătaie Primăria Cuza Vodă pentru construirea unei grădinițe cu orar prelungit în localitate.
 
Contractul a fost atribuit prin procedura simplificată companiei DGI Divert Expert SRL, din Cernavodă, firmă care, în noiembrie 2022, a semnat cu Primăria Cernavodă contractul pentru o parcare în oraș, iar la sfârșitul lunii februarie 2023 a semnat cu Primăria Ghindărești contractul pentru un adăpost pescăresc în comună.
 
În ce privește grădinița din Cuza Vodă, durata de execuție a lucrărilor este, potrivit datelor oficiale, de 20 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că a fost depusă o singură ofertă.
 
Despre contract
 
Denumirea contractului este „Construcție grădiniță cu orar prelungit în localitatea Cuza Vodă, județul Constanța“, iar valoarea totală a acestuia este de 1.554.801,8 lei fără TVA (adică peste 313.000 de euro, la cursul actual), față de suma estimată inițial de primărie, de 1.619.475,45 de lei fără TVA.
 
Se mai arată în datele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
Potrivit descrierii contractului, acesta „vizează lucrări, cu următoarele caracteristici: Regim înălțime: P+1, Arie construită: 341,20 mp, Aria desfășurată: 676,96 mp“.
 

„Durata de execuție a lucrărilor este de 20 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Durata de derulare a contracului de achiziție publică este de 20 luni și a fost stabilită luând în considerare durata contractului de finanțare în baza căruia se realizează investiția, precum și specificul mecanismelor de plată prin PNDL“, arată autoritatea contractantă.
 
„Achiziția dotărilor (electronice și electrocasnice, mobiler) nu face obiectul prezentei proceduri de achiziție publică“, mai spun reprezentanții primăriei.

 
Despre DGI Divert Expert SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 17 mai 2023, DGI Divert Expert SRL a fost înființată în anul 2020 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Eremia Grigorescu, nr. 1, obiectul de activitate fiind reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează George Tudor, al cărui nume se regăsește și în DGI Electrocons SRL Constanța.
În 2021, DGI Divert Expert SRL a declarat valori în creștere față de anul precedent, respectiv trei angajați, profit aproape 575.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,02 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania DGI Divert Expert SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 57.565.296 de lei, iar printre autoritățile publice contractante se numără Energonuclear SA, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Ministerul Apărării – UM 02154 Constanța, dar și SC Utilități Publice Cernavodă SRL.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Cuza Vodă concesionează serviciul de distribuție a gazelor naturale
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța renovează Arestul și Serviciul pentru Imigrari și schimbă gardul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate! Firmele câștigătoare

06 Jun 2023 1788

Aproape 300.000 lei Primăria Constanța vopsește stâlpii de iluminat

29 May 2023 1080