Primăria Mangalia cumpără autobuze cu sistem de e-ticketing destinate transportului public de călători

  • Anadolu Automobil Rom SRL va furniza autobuze Primăriei municipiului Mangalia. 
Primăria municipiului Mangalia a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea de zece autobuze noi nearticulate, cu acționare complet electrică, dotate cu sistem de e-ticketing destinate transportului public de călători în municipiu.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Furnizare 10 autobuze noi nearticulate, cu acționare complet electrica, dotate cu sistem de e-ticketing destinate transportului public de calatori în municipiul Mangalia".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea autobuzelor pentru  Primăria municipiului Mangalia este Anadolu Automobil Rom SRL . Atribuirea a avut loc în data de 08.04.2021.  
 
Descrierea contractului
 
 Valoarea totala estimata fara TVA este de 19,274,000.00 lei.

Valoarea estimată a contractului ce urmează a fi atribuit nu va cuprinde suma aferenta cheltuielilor diverse si neprevazute precizată în bugetul proiectului (devizul general), acestea putând fi accesate, după caz, în functie de necesităti, prin modificarea contractului în conditiile prevăzute la art.221 din Legea nr.98/2016 privind achizitiile publice.

Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor - 20

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare cu 10 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, in conditiile in care solicitarile se vor adresa cu cel putin 20 zile inainte de termeul stabilit pentru depunere ofertelor.
 

Responsabili de atribuirea procedurii


 Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: primar: Radu Cristian; viceprimar: Angelescu Dragoș; administrator public: Jianu Iosif - Florin; secretar municipiu: Ciocanel Andreea; director executiv – Direcția Economică: Fotin Diana Ionela; Director executiv-D.M.F.C.V: Căpraru Adriana; Director executiv-D.A.I.P.D: Călin Didi George; Director executiv-D.G.U.S.U.P: Călin Mihaela; Director executiv-Direcția turism și mediul de afaceri: Gheorghe Ana Maria; Director executiv adjunct –Direcția Urbanism și Amenajare a Teritoriului: Enache Paul Aurel; -Director executiv Direcția Politia Locală: Zamfir Laurențiu; Director executiv – Direcția Management Resurse Umane: Tatarciuc Margareta; Director executiv –Direcția Asistență Socială: Stamate Claudiu; Șef Serviciul Resurse Umane și SSM: Baban Gabriel; șefii de servicii și consilierii locali: Ali Leila; Andrei Daniel Sorin; Bănceanu Mihail; Bociog Ștefan Dragoș; Ciuraru Valentin; Dop Oprea; Filip Dumitru; Foleanu Paul Florin; Griguță Nicoleta; loniță Dragoș Maria;Menabit Ozghiun; Mihai Sorin; Moroianu Nicolae; Silistra Elena Alexandra; Stan Linica; -Tănase Leonard Florin; Tănasă Neculai și Toma Vasile – Dorel.

 
Firma câștigătoare este Anadolu Automobil Rom SRL.
  
Despre Anadolu Automobil Rom SRL  
 
Societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în SAT Ciolpani, comuna Ciolpani,  județul Ilfov. Societatea are capital social subscris de 111.300 lei, integral vărsat, compus din: 2226 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 50 lei.
  
Acționar este Aykol Huseyin Ulvi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% care este și administrator.Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu alte autovehicule

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 105.653.043 lei, profit de 15.930.312 lei și un număr mediu de 42 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma fostului președinte UNPR Constanța, George Lipoveanu, va asigura serviciile de salvamari în sudul litoralului

14 May 2021 2168

Primăria Constanța, amendată de Garda de Mediu pentru nerespectarea regimului deșeurilor

10 May 2021 770

Donații de la Iuliu Movilă Academia Română, la judecată pentru terenurile din Mangalia. S-a dat o primă hotărâre

05 May 2021 1365

Decizie atacată Municipiul Mangalia, bun de plată peste 1,1 milioane de lei! Ce companie se pregătește de primirea banilor și de ce

29 Apr 2021 916

Primăria Mangalia face angajări. Ce posturi sunt disponibile

25 Apr 2021 1119

Tribunalul Constanța analizează o cerere de anulare a hotărârii prin care s-a aprobat documentația pentru reactualizarea PUG al Mangaliei

22 Apr 2021 647

Auditul Curții de Conturi realizat la primăria Mangalia a relevat o supraestimare a veniturilor proprii în cadrul bugetului pe anul 2019

10 Mar 2021 1342

Primăria Mangalia demarează licitația pentru sistematizarea pe verticală a municipiului și stațiunilor din sudul litoralului

09 Mar 2021 718

Primaria Mangalia La Mangalia se va construi o baza sportivă modernă

23 Feb 2021 400

Perla Majestic SA, firma controlată de Mohammad Murad, parte vătămată Radu Mazăre și Decebal Făgădău, foști primari ai Constanței, termen azi la tribunal

17 Feb 2021 2124

Primăria Municipiului Mangalia, județul Constanța scoate la concurs un post vacant

09 Feb 2021 1633

Primăria municipiului Mangalia face angajări

25 Jan 2021 1316

Top Management ING SRL, contract cu primăria Mangalia din județul Constanța

20 Jan 2021 1798

Achiziție publică a primăriei Mangalia, contestată. Ce decizie a adoptat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor ?

24 Dec 2020 802

Un nou proces între administraţia locală Mangalia şi Crucea Roşie. Miza, clădirea Pavilionului A al spitalului din oraș

23 Nov 2020 922