Primăria Mircea Vodă a atribuit un contract pentru modernizarea drumurilor din comună (document)

Primăria Mircea Vodă a atribuit contractul de execuţie lucrări pentru obiectivul “Modernizare străzi în comună Mircea Vodă, judeţul Constanţa”, conform licitatiapublica.ro.
 
Obiectivul general al contractului constă în modernizarea străzilor din comună prin execuţia unui sistem rutier nou, asigurarea scurgerii apelor prin rigole betonate, podeţe tubulare şi rigole carosabile, pentru a permite o desfăşurare a traficului local în condiţii de siguranţă, în conformitate cu documentaţia tehnică aprobată. Total lungime străzi = 6.771.82 ml.
 
Conform devizului general aprobat, valoarea estimată pentru contractul de lucrări este de 5.440.740 lei fără TVA.
 
În urma celor opt oferte primite, SC Apă Canal Construct Năvodari SRL a câştigat licitaţia organizată, la o valoare finală de 3.680.552,58 de lei.

SC Apă Canal Construct Năvodari SRL

Conform Registrului Comerţului, asociaţi în cadrul SC Apă Canal Construct Năvodari SRL sunt Mihai Matei, din Hârşova şi Alin-Ion Echimescu, din Medgidia.
 
Alin-Ion Echimescu  este asociat şi administrator al Litoral Sun Tour SRL.
 
Mihai Matei mai este administrator şi asociat al Electro Robena SRL.
 
Potrivit Vrajitorul.eu, SC Apă Canal Construct Năvodari SRL a declarat la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 272.610 de lei şi un singur salariat. Compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.