Primăria Sulina cumpără autospecială de primă intervenție și comandă. Ce firmă o furnizează (DOCUMENT)

Autospecială de intervenție pentru situații de urgență. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Contractul a fost semnat cu firma Deltamed Cluj pe 18 aprilie 2023, atribuirea făcându-se prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost primită o singură ofertă pentru această achiziție.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Compania Deltamed Cluj va livra o autospecială de primă intervenție și comandă (APIC) Primăriei Sulina pentru situațiile de urgență din oraș.
 
Contractul a fost semnat cu firma din Cluj pe 18 aprilie 2023, atribuirea făcându-se prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost primită o singură ofertă pentru această achiziție.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 494.500 de lei fără TVA, față de 494.630 de lei estimați inițial de primărie.
 
Nu este posibilă subcontractarea.
 
Despre Deltamed SRL
 
Compania Deltamed Cluj a semnat nu mai departe de luna februarie 2023 contractul privind reparația și întreținerea autospecialelor Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 20 aprilie 2023, societatea a fost înființată în anul 1997 și are sediul social în Cluj, Ferma 8, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de producția de caroserii pentru autovehicule; fabricarea de remorci și semiremorci.
 
Asociatul majoritar este Vasile Dan Gorgan, restul asociaților fiind Georgeta Daniela Gavrilă, George Mihai Osan și Dan Ioan Osan.
 

Firma este administrată de Vasile Dan Gorgan și Georgeta Daniela Gavrilă.
 
Numele lui Vasile Dan Gorgan figurează și în Seenova Plus Cluj, Deltamed Aviation Cluj, Pro Rsq Iași, Eximius Dga Construct Cluj, DG Diagnostics Cluj, Salamez Ilfov, Cognia Servicii Psihologice Cluj, dar și în firmele radiate Delta Defence Technology București și DG Intrumente Științifice Cluj.

 
Georgeta Daniela Gavrilă figurează și ea și în Seenova Plus și Pro Rsq.
 
În continuare, numele lui George Mihai Osan se leagă și de Toma Halimos SRL Cluj, unde este administrator, iar Dan Ioan Osan figurează doar în Deltamed.
 
Pentru a reveni la Deltamed, cifrele firmei arată că în 2021 aceasta a înregistrat 73 de angajați, profitul a depășit 3,073 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a trecut de 94,04 milioane de lei, ultimele două valori fiind în scădere față de anul precedent.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Deltamed SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 210.582.460,04 lei.
 
Printre instituțiile publice care au încheiat contracte cu această firmă se numără Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj RA, Asociația Caritas Catolică, Asociația Salvamont Salvaspeo Vlădeasa Cluj, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Contract între Primăria orașului Sulina și o firmă din Ilfov. Care este obiectul achiziției (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UM 02133 Constanța cumpără ascensor pentru farul de la Sulina, de la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră!

18 Feb 2024 396

Izobat Delta SRL, administrată de Hubati Tudor, director adjunct al Administrației Zonei Libere Sulina, contract la Garda de Coastă! (DOCUMENT)

17 Feb 2024 454

#DunăreaTuristică Sulina în anii 1930 - „Se găsesc în Sulina hoteluri, câteva restaurante, băcănii, cofetării, ceainării“

14 Feb 2024 2134

Cumpărări directe Constanța Nordman Consproiect SRL din Satu Mare a semnat cu Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

13 Feb 2024 586

Alertă la Sulina, județul Tulcea! Un marinar ucrainean, dispărut de la bordul navei

10 Feb 2024 591

Licitații Tulcea Complex Delta SRL, deținută de Hristu Caraman, câștigă al doilea contract pentru modernizarea unui port din județul Tulcea! A depus singura ofertă admisibilă (DOCUMENT)

18 Jan 2024 916

Declarații de Avere Averea și interesele Silvanei Sfedea, șef Serviciu în cadrul ARBDD Tulcea (DOCUMENTE)

12 Jan 2024 710

Licitații Tulcea Contract de peste două milioane de euro încheiat de Primăria Sulina cu două firme din afara județului (DOCUMENT)

11 Jan 2024 1381

Alertă hidrologică! Cotele de atenție, depășite pe brațul Sulina al Dunării

05 Jan 2024 505

Originar din Tulcea Vasile Hariton, importantă prezență pe scena Teatrului de Păpuși Constanța

31 Dec 2023 1024

Licitații Tulcea Terra Construct SRL, contract cu RA Administrația Zonei Libere Sulina pentru trei pontoane de acostare (DOCUMENT)

21 Dec 2023 828

Ministrul Sorin Grindeanu România va asigura tranzitul a cel puţin 4 milioane tone de cereale lunar dinspre Ucraina către Portul Constanța (VIDEO)

07 Dec 2023 787

Originară din Tulcea Scriitoarea Silvia Zabarcencu împlinește 74 de ani

30 Nov 2023 881

Tulcea Mai mulți muncitori nepalezi de la o unitate militară din Sulina, în stare gravă în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon

28 Nov 2023 778

Jean Bart și legăturile cu Dobrogea ale scriitorului atras de mare

27 Nov 2023 704