Primăria Tulcea a semnat un contract pentru achiziția serviciilor de elaborare și tipărire pentru albumul „Colecția Tradițiilor Transfrontaliere" (DOCUMENT)



Primăria municipiului Tulcea a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de elaborare și tipărire album „Colecția Tradițiilor Transfrontaliere", în cadrul proiectului: „EFIGE – Ansamblu transfrontalier. Confluente de patrimoniu la Dunăre" 2SOFT/2.1/64.

Contractul a fost atribuit pe 30 decembrie 2021, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 3 ianuarie 2022.

Obiectul contractului îl reprezeintă achiziția serviciilor de elaborare și tipărire album „Colecția Tradițiilor Transfrontaliere” în cadrul proiectului: „EFIGE – Ansamblu transfrontalier. Confluente de patrimoniu la Dunăre” 2SOFT/2.1/64” conform caietului de sarcini.

Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile.

În măsura în care solicitările de clarificări sau informații suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunțul de participare, autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări cu 7 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a contractului este de 75.300 lei, iar societatea câștigătoare este ANDOR TIPO.

Despre societatea comercială ANDOR TIPO

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 1996 cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2.

Asociat unic este Milica Ecaterina.


Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă activităţile de editare a cărţilor.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 687.043 lei, profit 225.666 lei și un număr mediu de 6 salariați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 718.882 lei, profit 209.530 lei și un număr mediu de 6 angajați.

Compania ANDOR TIPO SRL a încheiat 78 contracte de achiziții publice in valoare totală de 123.390,62 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: pexels
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.