Proiectul de realizare a branșamentului electric aferent Cazinoului a revenit unei companii din Brașov (DOCUMENT)



Primăria Constanța a atribuit către Electroprecizia AG SRL proiectul de realizare a branșamentului electric aferent Cazinoului. Valoarea contractului este de 2.186.122,87 lei, fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

Electroprecizia AG SRL este o societate înființată în anul 2009, ce face parte din grupul de firme Electroprecizia SA.

Sediul social al firmei este amplasat în localitatea Săcele, din județul Brașov, iar asociați sunt Electroprecizia SA, cu 99% și Intercom SA, cu 1%. Administrator este Dragoș Zavarache.

În anul fiscal 2021, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 52.260.332 lei, profit în valoare de 3.074.620, datorii ce se ridică la suma de 22.135.576 lei și 184 de angajați.

Electroprecizia AG SRL a mai bifat contracte și cu Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și cel pentru reabilitarea clădirii Primăriei Municipiului Hunedoara.

Potrivit www.confidas.ro, compania figurează cu 65 de contracte din achiziții publice în valoare de 119.662.683,38 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În Secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța a demarat licitația pentru racordarea la electricitate a Cazinoului

16 Oct 2022 1491